fris 1 november større_edited-1.jpg
(30.09.2014)

DksNordland kjøper primært produksjoner og turneer fra utøvere som er selvstendig næringsdrivende og fra utøvere som mottar honorar som lønn.

 

Lydvingen nytt bilde.jpeg
(20.10.2014)

I ”Lydvingens Lydløse Oppdrag” møter vi superhelt og lydekspert Lydvingen. Gjennom sine mange oppdrag fyller han fjøsene med lyd, trafikken med støy, og verden med latter! 

CHOOK  GEK - Melting Point- 2012 - Foto Oona Torgersen  (1)
(17.10.2014)

 


TEATERSAMARBEID I NORDOMRÅDET:

Skolesekkene i Nordland, Troms og Finnmark samarbeider med Barentskult og Figurteatret om Nord-Norge-turne.

Den russiske teatergruppen Melting Point skal gjennomføre 40 (!) forestillinger og 20 workshops for barn under den seks uker lange turneen.

 

 

Fra Ungdommen - et portrett av en generasjon.jpg
(06.10.2014)

"Fra Ungdommen" er et multimedialt dokumentasjonsprosjekt om norsk ungdom i etterkant av 22.07. Prosjektet skal nå presenteres gjennom Den kulturelle skolesekken for elever i ungdomsskolen og videregående skole i Vesterålen.

Familiebildet.jpg
(25.09.2014)

 Filmskaper Yvonne Thomassen skal fra neste uke og i tre uker besøke 10.trinn og videregående skole med sin film "Familiebildet".

Produksjonen kommer til alle ungdomsskolene i Rana, Hemnes, Grane og Hattfjelldal og er en del av Den kulturelle skolesekken i Nordland sitt kulturtilbud dette skoleåret.


 

Kaviarfabrikken, Henningsvær
(22.09.2014)

I uke 39 starter omvisning på utstillingen "Speak through art" som samler norske og internasjonale kunstnere på et sted her i Nordland – nemlig på Kaviarfabrikken i Henningsvær. Takket være et brennende engasjement av eieren til Kaviarfabrikken - Venke Hoff, får elever fra ungdomsskoler i Vågan kommune mulighet til å møte verdens kjente kunstnere gjennom opplegg fra Den kulturelle skolesekken i Nordland.

 

 

Heine Bakkeid portrett.jpg
(12.09.2014)

Forfatter Heine T. Bakkeid er klar for turnè med sitt skrivekurs i regi av Den kulturelle skolesekken i Nordland.  

MHsmileportrettSMALL.jpg
(12.09.2014)

For rundt 60 år siden var roboter ren fantasi. I dag finnes det roboter nesten overalt. Det er roboter under vann, oppe i lufta og til og med i verdensrommet. Kanskje er det også en robot hjemme hos deg?

 

Beate Muri.jpg
(12.09.2014)

Beate Muri er klar med sitt forfatterbesøk i regi av Den kulturelle skolesekken i Nordland 

(05.09.2014)

Juryen åpner med en mystisk scene; to dansere danser samtidsdans til vakker musikk med projisert natur som bakteppet. Med ett høres hvisking, først fra ett barn, etter hvert kommer flere stemmer til: Hva er det de gjør? Hvorfor gjør de det? 
 Jeg skjønner ingenting!?

 

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS

Finn produksjoner fra Den kulturelle skolesekken i Nordland