fris 1 november større_edited-1.jpg
(26.08.2015)

DksNordland kjøper primært produksjoner og turneer fra utøvere som er selvstendig næringsdrivende og fra utøvere som mottar honorar som lønn.

 

Superwomen bilde.jpg
(23.09.2015)

 

Thea Danielsen Fjørtoft er stuntkvinne og skuespiller. Hun er nå på turnè i Nordland regi av Den kulturelle skolesekken med sin forestilling "Superwoman"

Cirkus Granados bilde.png
(17.09.2015)

 Cirkus Granados er en poetisk gjøglerforestilling med levende musikk, trylling, "dyrenumre" og verdens største såpebobler. I dypere forstand handler den om forholdet mellom to mennesker og deres avhengighet av hverandre. Cirkus Granados er en forestilling om et lite omreisende sirkus. Med hest og vogn har de reist fra by til by gjennom generasjoner og spilt over hele verden.

Sykt fett bilde.png
(09.09.2015)

”Sykt Fett!”  med Teater Spillebrikkene er på turnè i regi av Den kulturelle skolesekken i Nordland. Forestillingen tar for seg kroppshysteriet i samfunnet og hvor fokusert vi er på å oppnå den perfekte kropp. Dette er et alvorlig tema, men humor er et viktig virkemiddel i formidlingen av historien. 

Lydvingen nytt bilde.jpeg
(09.09.2015)

 I ”Lydvingens Lydløse Oppdrag” møter vi superhelt og lydekspert Lydvingen. Gjennom sine mange oppdrag fyller han fjøsene med lyd, trafikken med støy, og verden med latter!

DjWorkshop.jpg
(09.09.2015)

 Kristian Mikalsen er igang med sin turnè med DJ Workshop i regi av Den kulturelle skolesekken i Nordland.

Han skal ha kurs for elevene i 9 og 10 trinn ved skolene i Grane, Hattfjelldal, Brønnøy, Vega, Vevelstadm Bindal og Sømna

i-7LDxNZR.jpg
(31.08.2015)

Dukkemannen Antero starter på nytt i et tomrom. Der kan han være akkurat den han er, og det blir ikke noe bråk. Men han trenger noen å danse med! Et par sjongleringsballer kanskje? Eller en kjæreste?

Forestillingen 1 1/2 med Frida Odden Brinkmann er klar for skoleturne i regi av Den kulturelle skolesekken i Nordland

Kultursekken i Nordland 2015/16
(10.07.2015)

Det er ikke bare våren som kommer i all sin prakt til Nordland disse dager! Også programmet for aktiviteten i Den kulturelle skolesekken i Nordland er nå klar med konserter, filmkurs og filmvisninger, scenekunst, billedkunst og forfattermøter. Og mye mer!

 

Seminar i Svolvær
(18.05.2015)

Tirsdag 19.mai inviterer Dks Nordland, Nordnorsk Kunstnersenter og Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen til seminar om formidling av kunst i offentlig rom, med utgangspunkt i Skulpturlandskap Nordland.

 

bilde fra Noisy- Brønnøysund vgs Facebook.jpg
(07.05.2015)

 

I to måneder har tre klasser med elever ved helse og oppvekstseksjonen ved Brønnøy videregående skole hatt over 50 sangtimer ved hjelp av Den kulturelle skolesekken i Nordland! Ved å hente inn distriktsmusikerne Geir Allan Reitan, Gunn Sæther og Roy Bjørnli samt Ragnhild Skille som har utdanning innen både musikk, film og teater har elevene fått en annerledes erfaring og kunnskap i forhold til et fremtidig jobb som helsefagarbeider og ungdomsarbeider.

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS

Samarbeid

Login for redigering