Aktuelt

Det prisbelønte teaterkompaniet Wakka Wakka spiller sammen med musikere fra MiNensemblet i den svarte komedien og fantastiske dukkemusicalen MADE IN CHINA - Klikk for stort bildeDet prisbelønte teaterkompaniet Wakka Wakka spiller sammen med musikere fra MiNensemblet i den svarte komedien og fantastiske dukkemusicalen MADE IN CHINA

Dialogmøte

Torsdag 23. mars DKS Nordland besøk fra Kulturtanken. Direktør Lin Marie Holvik og Ragnhild Bøhle hadde tatt turen for dialogmøte.  Intensjonen med dialogmøtet var å få kjennskap til hverandres driftsmodeller og skape felles forståelse for utfordringene framover.

absence_askeladden_AR2 redusert.jpg

Gjennom spektakulære akrobatiske krumspring og smittende energi formidler Absence norske folkeeventyr på en ny og spennende måte. Denne uken for elever i Nord-Salten.

 

 

Flyers workshop UKM 2017 2.jpg

 På 2017-versjonen av UKM i Nordland vil deltakerne få muligheten til å delta på ulike workshops. Workshopene blir på lørdag 1. april under UKM-helga.

 

 Vi endrer på turnédistriktene i fylket.  Samtidig vil hvert turnédistrikt få en distriktsansvarlig.

UKM

 

Er du mellom 15-25 år og liker å arrangere? UKM Nordland gir ungdommer i Nordland mulighet for å være med i et arrangørteam som på sikt skal jobbe med arrangement regionalt.

Samspill 2016 - konferanse bilde copy.jpg

Påfyllkonferanse for deg som jobber med kunst og kultur i skolen, i kommunen, med Ungdommens kulturmønstring, kulturskolen, eller andre kulturarenaer for barn og unge

Superwomen bilde.jpg

 

Thea Danielsen Fjørtoft er stuntkvinne og skuespiller. Hun er nå på turnè i Nordland regi av Den kulturelle skolesekken med sin forestilling "Superwoman"

Cirkus Granados bilde.png

 Cirkus Granados er en poetisk gjøglerforestilling med levende musikk, trylling, "dyrenumre" og verdens største såpebobler. I dypere forstand handler den om forholdet mellom to mennesker og deres avhengighet av hverandre. Cirkus Granados er en forestilling om et lite omreisende sirkus. Med hest og vogn har de reist fra by til by gjennom generasjoner og spilt over hele verden.

Sykt fett bilde.png

”Sykt Fett!”  med Teater Spillebrikkene er på turnè i regi av Den kulturelle skolesekken i Nordland. Forestillingen tar for seg kroppshysteriet i samfunnet og hvor fokusert vi er på å oppnå den perfekte kropp. Dette er et alvorlig tema, men humor er et viktig virkemiddel i formidlingen av historien. 

DjWorkshop.jpg

 Kristian Mikalsen er igang med sin turnè med DJ Workshop i regi av Den kulturelle skolesekken i Nordland.

Han skal ha kurs for elevene i 9 og 10 trinn ved skolene i Grane, Hattfjelldal, Brønnøy, Vega, Vevelstadm Bindal og Sømna

Fant du det du lette etter?