Cookie Consent by TermsFeed Workshop i klima-nudging - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Workshop i klima-nudging

Nordland fylkeskommune inviterer på vegne av Endrava og Norsus til workshop i klimanudging/klimadulting 23. september. Workshopen arrangeres i samarbeid med Bodø kommune. Målgruppen er ansatte i kommuner, virksomheter og organisasjoner som jobber med klima og miljø.

Dato
23. september 2021
Tid
9:00 - 13:00
Sted
Nordland kultursenter, Bodø
  • Workshopen er gratis, avholdes 23. september fra kl. 9.00 til 12.00 (med lunsj fra 12.00 -13.00) på Nordland kultursenter i Bodø.
  • Det er begrenset med plasser, så det er første til mølla som gjelder.
  • Påmelding gjøres ved å følge denne lenke: https://forms.gle/5Qa26f4HfePNTTsx7
  • Frist for påmelding er 6. september.

 

Workshopen passer for alle som ønsker å lære mer om atferd og nudging og hvordan dette kan brukes i praksis. En nudge er et lite «dytt» i riktig retning. Det innebærer at mennesker påvirkes til å ta valg uten at man tenker på det. Man støter på nudging i matbutikkene og på avfallssorteringen. Andre eksempler er skjemaer for strømavtaler med ferdig avkryssede ruter for grønn leverandør, printere forhåndsinnstilt på dobbeltsidig utskrift, eller når lokale varer blir tydelig eksponert i butikken.

Nudging kan brukes til å gjøre det enklere å ta mer klimavennlige valg. I denne workshopen lærer dere om nudging som verktøy for å redusere klimagassutslipp, inkludert en metode for å gjennomføre og teste nudge.

Arrangør

Endrava og Norsus i samarbeide med Bodø kommune og Nordland fylkeskommune

Kontakt

Charlotte Lassen