Cookie Consent by TermsFeed Konferanse for plan og samfunnsutvikling i Nordland 2022 - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Konferanse for plan og samfunnsutvikling i Nordland 2022

 

«Livskvalitet i det grønne skiftet» 

Årets konferanse er et samarbeid mellom folkehelseforum og plankonferansen og avholdes fysisk i Bodø 23.- 24. november.

Tema er "Livskvalitet i det grønne skiftet". I løpet av de to dagene skal vi utforske hvordan vi sammen kan skape god livskvalitet i det grønne skiftet.

 

 

 

Tidspunkt
Onsdag 23.11.2022 09.00 - torsdag 24.11.2022 15.30
Sted
Bodø

 

For å bygge samfunn med reell bærekraft er det viktig å se sammenhengene mellom de tre bærekraftsdimensjonene miljø, sosiale forhold og økonomi. I år arrangeres derfor folkehelseforumet sammen med plankonferansen.

Konferansen skal være en kilde til inspirasjon, informasjon og planfaglig påfyll for alle som jobber med samfunnsutvikling i Nordland. Målgruppen er alt fra kommunale planleggere, folkehelsekoordinatorer, kommunedirektører og ordførere, i tillegg til øvrig statlig forvaltning.

PROGRAM

Programmet vil omhandle om hvordan vi sammen på tvers av fagfelt kan planlegge for å skape god livskvalitet i omstilling til det grønne skiftet. Hvordan påvirker eksempelvis store industrietableringer samfunnet, og hvordan kan vi gjennom planlegging og folkehelsearbeid løse våre største samfunnsfloker?

For de som kommer tidlig til byen har vi et forprogram den 22. november. Her kan kommuner som ønsker råd om aldersvennlig samfunnsutvikling møte prosjektleder for “aldersvennlig Norge”, Anne Berit Rafoss fra 13.30 og utover. Det er egen påmelding til dette arrangementet i påmeldingsskjema for konferansen.

Praktisk informasjon

  • Pris: Konferansen er gratis og inkluderer dagpakker og festmiddag
  • Hvor: Bodø på Radisson BLU hotell 
  • Overnatting dekkes ikke, men det er satt av hotellrom til konferansepris. Deltakerene  bestiller rom på www.radissonhotels.com , velger dato, under pris velges promotional code og skriver inn kode:  NO171360 Frist for bestilling av rom er satt til 22. oktober 2022. 
  • Når: 23. - 24. november. Forprogram ettermiddag Kveld 22. november.
  • Strømming: Det vil være mulig å følge konferansens hovedprogram på nett. 

    Link til streaming dag 1 finner du her

    Link til streaming dag 2 finner du her

Mer om plankonferansen, program og påmelding kan du lese på Nordland fylkeskommunes hjemmesider

 

 

Arrangør

Nordland fylkeskommune
Telefon
75650000

Kontakt

Tim Christian Tomkins-Moseng