Cookie Consent by TermsFeed FRAMDRIFT 2023 Mangfold som ressurs - et samfunn og arbeidsliv i utvikling - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

FRAMDRIFT 2023 Mangfold som ressurs - et samfunn og arbeidsliv i utvikling

Frist for påmelding: 20. september 2023

Logo. Illustrasjon - Klikk for stort bilde

Kompetanseforum Nordland har gleden av å invitere til årskonferansen FRAMDRIFT 2023, den 4. og 5. oktober i Bodø. Årets konferanse har mangfold hovedtema, og tar sikte på å gi innsikt, nye tanker og ideer og bidra til FRAMDRIFT i Nordland.

Tidspunkter

Dag 1 - kl. 19:00-21:00
Dag 2 - kl. 08:30-15:00 

Nordland arbeidsliv har økende behov for flere kompetente arbeidstakere. Samtidig står tusenvis utenfor arbeid og utdanning. 

Kompetanseforum Nordland* ønsker å sette søkelys på hvilke kulturelle eller strukturelle barrierer som kan forhindre deltakelse i arbeidslivet. Hvilke muligheter finnes i en mer mangfoldig tilnærming til begrepet relevant kompetanse?

Velkommen til årets FRAMDRIFT 2023!

Kompetanseforum Nordland inviterer til en hyggelig oppvarming til konferansedagen, kvelden den 4. oktober mellom kl. 19:00 og 21:00, også dette på Quality hotel Ramsalt i Bodø sentrum.

Her får man anledning til å bli kjent med foredragsholderne og andre konferansedeltagere, og vi vil også få en samtale med filosof Lars Fr. H. Svendsen og konferansier Per Sundnes som omhandler tematikken for konferansen.  

*Hovedfokuset i fylkets kompetansearbeid er arbeidslivets kompetansebehov, og gjennom Kompetansestrategi for Nordland 2020-2024 skal det legges til rette for at arbeidslivet og kompetanseaktørene i fylket jobber tettere og er samordnet. Kompetanseforum Nordland er et av verktøyene som skal realisere dette samarbeidet.

Tidspunkt
Onsdag 04.10.2023 19.00 - torsdag 05.10.2023 15.00
Sted
Quality Hotel Ramsalt Bodø

Arrangør

Utdanning og kompetanse

Kontakt

Lars Erik Sand, larsan@nfk.no