Cookie Consent by TermsFeed Asfaltering Gravdal–Ballstad - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Asfaltering Gravdal–Ballstad

Gruslagt gang- og sykkelveg. Hus på begge sider.   - Klikk for stort bildeGang- og sykkelvegen skal asfalteresRegner med første uka i november. 

- Vi har fått melding fra vår entreprenør om at de regner med at asfalteringen kan starte den første uka i november, sier prosjektleder Frode Nymo i Nordland fylkeskommune. 

Vel halvparten av gang- og sykkelvegen på fv. 818 ble asfaltert i fjor. Nå gjenstår det asfaltering av 1,4 km gang- og sykkelveg, samt fire busslommer. I tillegg er det noen mindre asfalteringsarbeider som skal utføres. Ellers holder vi på med å sluttføre arbeidene utenfor vegarealene. 

- Vi får en del spørsmål om når asfalten kommer, og vi forstår godt at mange er utålmodige. Nå forholder vi oss til tidsangivelsen vi nettopp har fått, vi håper på gode værforhold, og at arbeidene snart er i mål, avslutter Nymo.