-Fantastisk bragd – Gratulerer!

Klikk for stort bildeWall-E gikk til topps i Scandinavian Innovation Award.-Gratulerer til Wall-E. Dette betyr at Nordland og Saltdal har Skandinavias mest innovative ungdommer, sier en stolt fylkesråd for næring, Ingelin Noresjø (KrF).

Laget "Wall-E" gikk helt til topps, av totalt 900 skandinaviske lag i innovasjonskonkurransen Scandinavian Innovations Award som var arrangert i Trondheim. "Wall-E" var ett av 10 lag, av totalt 900 skandinaviske lag som har gått videre. Det har de gjort med deres løsning rundt behandling av forstoppelse i verdensrommet: Et massasjebelte som skal hjelpe den naturlige tarmbevegelsen.

- Jeg er så imponert. Kreativ ungdom som disse i Wall-E, er de som kommer til å skape arbeidsplasser i fremtidens Nordland. Vi heier på dere, sier næringsråd Ingelin Noresjø.Klikk for stort bildeWall-E er fra Rognan ungdomsskole.

Fylkesråd Ingelin Noresjø besøkte ungdommene på skolen med en overraskelse før de reiste til Trondheim, en sjekk på 15.000 kroner til turen og jobben videre. Nå blir det kanskje USA-tur for det Skandinaviske vinnerlaget.

Fant du det du lette etter?