Cookie Consent by TermsFeed Gjenåpner Levang–Nesna tirsdag 15. juni - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Gjenåpner Levang–Nesna tirsdag 15. juni

Del av et ferjeleie, med vann foran, på siden og bak. Skyet himmel. - Klikk for stort bildeNy ferjekaibru er på plass Lars Lemika Tilbake til ordinære ruter etter ombygging på Levang ferjeleie.

Tirsdag 15. juni 2021 åpner Levang ferjeleie for ordinær ferjetrafikk etter å ha vært stengt to uker på grunn av anleggsarbeider.

- Den gamle, smale ferjekaibrua er byttet ut, og arbeidene har gått veldig fint. Nå gleder vi oss til å ta imot trafikk på Levang igjen, sier byggeleder Lars Lemika i Nordland fylkeskommune.

Rutetider

Se  Reis Nordland 

Fortsatt anleggsaktivitet

Arbeidene på ferjeleiet avsluttes utpå høsten, men det er ikke planlagt flere stengninger. I prosjektet inngår det også ombygging av oppstillingsplassen, slik at det blir bedre plass og oversikt.

Oversiktsbilde over Levang ferjekai med anleggsmaskiner - Klikk for stort bildeNy ferjekaibru ferdig 

Ferjekaibru sett ut mot fjorden. Kjørende og myke trafikanter har hver sin del. - Klikk for stort bildeNy større bru med eget felt for fotgjengere Område med på- og avkjøring til ferja - Klikk for stort bildeLevang før ombygging