Cookie Consent by TermsFeed Ingen parkering ved Ryggedalstunnelen  - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Ingen parkering ved Ryggedalstunnelen 

Parkeringsplass utenfor en tunnel.  - Klikk for stort bildeIngen parkering i anleggsperioden. Utfartsparkeringen på Bøsiden er stengt. 

Parkeringsplassen på Bøsiden av fv. 820 Ryggedalstunnelen har vært brukt til utfartsparkering, men er nå stengt i forbindelse med oppgraderingen av tunnelen. 

- Vi trenger plassen til maskiner og utstyr, så i anleggsperioden blir det dessverre ikke mulig å parkere der. Det er heldigvis mange flotte turområder i Vesterålen, så vi håper at folk kan finne andre steder med trygge parkeringsmuligheter, sier byggeleder Vegar Bjørnbakk i Nordland fylkeskommune. 

På Sortlandssiden av tunnelen vil også området utenfor tunnelportalen bli stengt for avkjøring og parkering. Også her vil det være anleggsarbeid gjennom hele prosjektet.

Følg trafikkmeldingene 

Tunnelen skal oppgraderes etter dagens krav til sikkerhet, og arbeidene i området er så vidt i gang. 

- De faste stenge- og kolonnetidene er ikke avklart ennå. Foreløpig er det manuell dirigering på veien mot tunnelen i forbindelse med oppsetting av varslingsskilt og bommer. Veien kan da bli stengt i korte perioder. Følg med på trafikkmeldingene på 175.no, så er du oppdatert på hva som gjelder, avslutter Bjørnbakk.