Cookie Consent by TermsFeed Interreg Nordlig Periferi og Arktis 2021-2027 er i startfasen - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Interreg Nordlig Periferi og Arktis 2021-2027 er i startfasen

Ett av de mange interregprogrammene som kan ha norsk deltakelse i den kommende programperioden er Interreg Nordlig Periferi og Arktis 2021-2027. Prosessen med utarbeidelse av det nye programmet har kommet langt, og det er forventet at den første utlysningen av prosjektmidler vil skje enten sent i 2021 eller tidlig i 2022. 

NPA kart - Klikk for stort bilde Det vil imidlertid bli foretatt en utlysing før dette. Det gjelder såkalte Bridging Call. Utlysningen tar utgangspunkt i prosjekter som har blitt gjennomført i den inneværende programperioden (2014-2020) og som planlegges videreført på en eller annen måte i den nye perioden. Det er altså snakk om å holde aktiviteten i gang, mens man venter på at den første utlysingen i det nye programmet skal komme.

Utlysingen har søknadsfrist 8. oktober 2021.

Det vil bli arrangert et online  «how to apply» seminar for de som vurderer å søke den 9. september. Mer informasjon om utlysningen finnes her:

https://www.interreg-npa.eu/news/pre-announcement-for-bridging-call-project-applications/

Søkere kan også ta kontakt med norsk kontaktpunkt, Zdenek Dvorak (zdedvo@nfk.no).