Cookie Consent by TermsFeed Munnbind i kollektivtransporten i Bodø - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Munnbind i kollektivtransporten i Bodø

Anbefaler munnbind på buss, hurtigbåt og ferje. 

(publisert 26.02.2021)

På grunn av økt smitte i Bodø anbefales det nå å bruke munnbind på bussene i Bodø og på regionbusser til og fra Bodø. Anbefalingen gjelder også for hurtigbåter og ferger til og fra byen.

Anbefalingene kommer etter pressemelding fra Bodø kommune og smittevernoverlegens anbefalinger om generell bruk av munnbind i det offentlige rom i dag, fredag 26. februar.

- Dette er for å ivareta de reisende og sjåfører/mannskap, og bidra til en tryggest mulig reise. De reisende må selv sørge for å ha med munnbind når de skal reise med kollektivtransporten i Bodø. Det er viktig at alle vurderer behovet for reisen, da vi fortsatt anbefaler at de som har mulighet velger alternativ transport, eller å reise utenom rushtidene, sier faggruppeleder Marthe Andersen på mobilitet, Nordland fylkeskommune.

Se reiseråd for deg som reiser i kollektivtrafikken hos Reis Nordland