Ny kommunikasjonssjef i Nordland fylkeskommune

Klikk for stort bildeAnna Brandal er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Nordland fylkeskommune. Hun kommer fra stilling som redaksjonssjef i NRK.

- Jeg ønsker å være med og utvikle kommunikasjons- og informasjonsarbeid både internt og eksternt, og gleder meg til å være i et kompetansemiljø som er spennende, variert og i stadig utvikling, sier Anna Brandal.

Hun har mange års erfaring fra kommunikasjons- og journalistyrker, samt ledererfaring og utdanning i journalistikk, økonomijournalistikk og ergoterapi. Tidligere har hun blant annet jobbet i fire år som kommunikasjonsrådgiver i Nordland fylkeskommune, Luftfartstilsynet og Politiet.

Brandal starter i stillingen 1. november. Som kommunikasjonssjef vil hun lede kommunikasjonsarbeidet og ni kommunikasjonsrådgivere.
- Vi er kjempeglade for at Anna Brandal kommer tilbake til fylkeskommunen og hun vil ha en sentral rolle i organisasjonen i utfordringene vi står ovenfor. Hun har god erfaring innen både kommunikasjon, ledelse og omstilling. Dette kombinert med hennes faglige ambisjoner, brukerfokus og lederstil gir henne god ballast for å bli den rette kommunikasjonssjefen for oss, sier Stig Olsen.

-Vi ser at sosiale medier blir stadig viktigere i vår kommunikasjon, og har derfor søkt etter en kommunikasjonssjef som kan hjelpe oss med å ta et kvantesprang på dette området, sier stabssjefen. Vi skal sørge for at fylkeskommunen kommuniserer direkte til målgruppen slik at vi på en enkel måte når både innbyggerne i Nordland og egne medarbeidere og ledere.

Vi ønsker henne velkommen til oss!