Cookie Consent by TermsFeed Stenger veg på nordsida - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Stenger veg på nordsida

En veg med to store biler. Asfaltering pågår.  - Klikk for stort bildeVegarbeid på fv. 834 Petter Sandmo Fylkesveg 834 blir stengt i fem timer på lørdag. Dette berører også buss- og ferjetrafikken.   

På fylkesveg 834 nord for Bodø pågår det veg- og asfalteringsarbeider for tida. Lørdag 16. oktober klokka 09:30–14:30 blir vegen stengt ved Festvågfjellet. 

- Nå skal vi jobbe på en smal, svingete og uoversiktlig strekning, og når vi forsterker vegen før asfaltering bruker vi olje. Da vil vi ikke ha trafikk forbi, både av hensyn til de som arbeider på stedet og de som kjører. Derfor stenger vi en periode inntil fem timer på dagtid, sier byggeleder Inga-Loise Veivåg i Nordland fylkeskommune.

Vegen blir stengt ved oppstigningen til Festvågfjellet i sørenden og ved Skarvvatnet i nordenden. Nødetater kan passere.

Arbeidet gjøres ikke på natta fordi det er behov for dagslys.

Endring for buss

Bussrute 400 innstiller deler av ruten på lørdag. Avgang klokka 10:40 fra Kjerringøy og 11:15 fra Festvåg innstilles mellom Kjerringøy og Valvika. Turen kjører som normalt mellom Skaug og Bodø lufthavn. Øvrige avganger berøres ikke.

Endring for ferje

Ferjeavgangene mellom klokka 10:00 og 13:20 blir kansellert, og rutene gjenopptas med avgang kl. 13:35 fra Misten. I perioden mellom kl. 13:35 og kl. 16:15 kjøres det ekstraturer ved behov. 

Fortsatt ventetid – sjekk 175.no

Det er ikke planlagt flere langvarige vegstengninger, men det kan fortsatt bli ventetid på inntil 40 minutter fremover.

- Vi ber derfor trafikantene om å beregne god tid hvis de skal passere denne delen av nordsida, og spesielt til avtaler og reiser, som ferga til Kjerringøy. Hvis vi har gode værforhold skal vi være i mål med asfalteringen i slutten av måneden. Følg med på trafikkmeldingene på 175.no, avslutter Inga-Loise Veivåg i Nordland fylkeskommune.