Svarta Bjørn på turnè

Svarta Bjørn - Klikk for stort bildeSvarta Bjørn Bjørn Leirvik 4. og 5. april kommer Nordland Teater med musikalen Svarta Bjørn til Bodø Kulturhus.

Svarta Bjørn er Nordland Teaters største oppsetning så langt og er et samarbeid med Musikk i Nordland og Vinterfestuka i Narvik. Nykomponert musikk er ved Bodvar D. Moe og tekst av Sven Henriksen. Ingvild Holthe Bygdnes spiller Svarta Bjørn og regi er ved ingen ringere enn Stein Winge. Vi har prisbelønte John-Kristian Alsaker som scenograf og kostyme er ved Karin Sundvall som har jobbet med mye spennende innen film og teater, blant annet filmene Kautokeinoopprøret og Hypnotisøren.
Svarta Bjørn er en hyllest til sterke kvinner og de som jobbet og slet på Ofotbanen, og det er et kjærlighetsdrama løselig basert på historien og mytene om den legendariske anleggskokka som døde bare 21 år gammel.


 

Musikk : Bodvar D. Moe
Manus : Sven Henriksen
Regi : Stein Winge
Scenograf : John-Kristian Alsaker
Koreograf : Lars Jacob Holm
Kostymer : Karin Sundvall
Maske : Eva Sharp
Dramaturg: Halldis Hoaas

SKUESPILLERE: Ingvild Holthe Bygdnes, Sondre Krogtoft Larsen, Andreas Kolstad, Johannes W. Farstad, Stein Hiller Elvestad, Roger Opdal Paulsen, Kristian B. Winther, Johanne Fossheim, Mona Jacobsen, Sven Henriksen, Linda Mathisen, Hilde Stensland, Leammuid Biret Ràvdnà, Agnes Born, Elaine Fatland, Marthine Hvalryg Martinussen.

Strykere og klarinett er innspilt av "MiNensemblet

 

 

 

Fant du det du lette etter?

Redaktør: Thor-Wiggo Skille | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS