Du er her:

Bibliotekmøtet i Nordland 2019

Klikk for stort bildePlanleggingen av Bibliotekmøtet 2019 har begynt, så hold av datoene allerede nå!

Årets bibliotekkonferanse i Nordland går over tre dager, fra og med mandag 23. september til og med  onsdag 25. september.

Sted: Thon Hotel Nordlys, Moloveien 14, Bodø

Merk at mandag 23. september er en ren biblioteksjefdag hvor programmet er tilpasset biblioteksjefene i Nordland. Det blir en høyst relevant dag hvor vi blant annet får besøk av Jannicke Røgler fra Bibliotekarforundet som vil presentere plakaten "Biblioteksjefenes ansvarsområde" som fire foreninger på bibliotekfeltet (Norsk bibliotekforening, Bibliotekarforundet, Delta, Fagforbundet) har samarbeidet om. Vi setter også av tid til et biblioteksjefmøte på slutten av dagen hvor det legges opp til erfaringsutveksling, og hvor ordet er fritt. Har du et spesielt tema du vil ta opp i dette forumet så må du gjerne sende dette i fokant på mail. Mer info om dette, og fullt program for bibliteksjefdagen kommer. 

Mandag kveld organiserer vi et felles måltid for både biblioteksjefer og andre tilreisende til møtet (fastboende er også velkomne!) på den indiske restauranten Great Gandhi. Det blir en 7-retters indisk buffet, med alt tilbehør.

Tirsdag 24. september blir en tradisjonell, aktuell og spennende konferansedag hvor alle bibliotekansatte i Nordland kan hente faglig påfyll og inspirasjon. Blant annet så kommer Veronica Salinas fra Leser søker bok for å snakke om "Å møtes gjennom litteraturen. En håndbok for språkkafeer", og vi vil få høre om samarbeidsprosjektet "Biblioteket - ein trygg møteplass", om konflikthåndtering i bibliotek, som drives av Møre og Romsdal fylkesbibliotek, der blir det lagt opp en diskusjon i plenum. Dagen avsluttes med felles utflukt til Saltstraumen, og festmiddag på steinaldervis. 

Klikk for stort bildeOnsdag 25. september starter dagen med Camp Bibliotekmøtet 2019; en kreativ møteplass for inspirasjon, ideer, løsninger og utvikling.  Deltagerne setter selv agendaen, og planleggingen starter i august.

Etter lunsj rundes Bibliotekmøtet i Nordland 2019 av med faglig innhold og informasjon fra blant andre Nasjonalbiblioteket. Vi vil blant annet få høre om om fjernlån og medieflyt i fylket gjennom Biblioteksøk.no. Vi vil også få vite mer om hvordan vi konkret skal bruke bibliotekutvikling.no fremover, og den nye nasjonale bibliotekstrategien. 

Mer informasjon om påmelding og fullstendig program kommer rundt 20. juni. 

 

Praktisk informasjon om betaling og priser 

Hele konferansen vil foregå på Thon Hotel Nordlys i Bodø. Deltagerne betaler ingen konferanseavgift, men må dekke dagpakkeprisen som hotellet tar per deltager. Det er satt av enkeltrom til deltagere som ønsker overnatting, dette bestilles i påmeldingsskjemaet til konferansen. 

Fakturainformasjon:

Deltagere som bor på konferansehotellet vil få faktura tilsendt fra hotellet på overnatting og dagpakker. Hotellet sender samlet faktura ved flere deltagere fra samme bibliotek. 

Nordland fylkesbibliotek vil sende ut faktura til alle deltagerne for festmiddag tirsdag, samt for dagpakkene til de deltagerne som ikke bor på konferansehotellet. Vi sender samlet faktura for de som kommer fra samme bibliotek. 

Fakturaadresse: Vær nøye med å oppgi rett fakturaadresse, og få med all nødvendig informasjon. Vi videreformidler denne informasjonen til hotellet. 

Priser: 

Dagpakke: 620,- per person per dag (inkludert møterom, lunsj, kaffe/te, frukt og pauseservering). 

Enkeltrom inkl. frokost fra søndag til mandag:1145,-  (25 rom) 

Enkeltrom inkl. frokost fra mandag til tirsdag: 1395,- (50 rom) 

Enkeltrom inkl. frokost fra tirsdag til onsdag: 1495,- (50 rom) 

Festmiddag tirsdag kveld: 600,- per person. Inkluderer 2-retters middag (steinaldermat- og kulturopplevelse i gamme), en enhet drikke og transport tur/retur Saltstraumen. 

Felles middag mandag kveld: 320,- per person.  Inkluderer 5-7-retters buffet på Great Gandhi med alt tilbehør. Drikke kommer i tillegg og alt opp av den enkelte på stedet. 

Fant du det du lette etter?