Inspirasjonsdag for leseombud

 

 

Vi ønsker velkommen til inspirasjonsdag for leseombud og for bibliotekansatte som jobber med Bok til alle-arbeidet, og du kan velge mellom Fauske 9. februar eller Sandnessjøen 10. februar.

 Vi på Nordland fylkesbibliotek setter stor pris på den fantastiske jobben leseombudene i Nordland gjør, og er glade for at vi nå kan si velkommen til en ny inspirasjonsdag. For at leseombudsordningen skal være vellykket så er samarbeid med det lokale biblioteket en stor fordel. Dermed er dette et tilbud som går både til deg som jobber i bibliotek med Bok til alle-arbeidet og til leseombudene.

Målet med inspirasjonsdagen er å motivere til videre innsats både for bibliotekansatte og de frivillige, samt å gi noen verktøy for å gjøre leseobudsjobben lettere.

Nordland er et langstrakt fylke og du kan denne gangen velge mellom å reise til Fauske 9. februar eller til Sandnessjøen 10. februar. Vi kommer til å ha et lignend tilbud nord i fylket noe senere.

Leser søker bok vil ha et kurs i kommunikasjon og i tillegg kan du møte Nordlands superleseombud Ronny Skjager fra Vefsn som vil fortelle hvordan han jobber som leseombud. Vi byr også på lunsj. Inspirasjonsdagen er gratis, reisa til Fauske eller Sandnessjøen må imidlertid dekkes lokalt.

NB! Både på Fauske og i Sandnessjøen er samlingene på biblioteket.

 

PROGRAM:

9.30-11.30           – Marianne Jonger / kommunikasjonskurs

11.30-12.15        - Lunsj

12.15-13.15        - Marianne Jonger / kommunikasjonskurs fortsetter

13.15-13.30        - pause med beinstrekk

13.30-14.15        - Superleseombud Ronny Skjager

14.15-15.00        - Erfaringsutveksling

Fant du det du lette etter?

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS

Aktuelle lenker og dokumenter