Bibliotekmøtet i Nordland 2017

 

Bibliotekmøtet 2016 - Klikk for stort bilde 25. og 26. september er det igjen tid for å treffe kolleger fra hele fylket for både trivelig samvær og faglig påfyll.

Årets konferanse for bibliotekansatte i Nordland går over to dager på Tusenhjemmet i Bodø med felles middag på vakre Kjerringøy. 

Påmeldingsfrist er 12. september, og påmelding gjøres via Nordland fylkeskommune sine kurs- og konferansesider. Se link til høyre på siden. 

PROGRAM

Vi er glade for  å presentere et spennende og variert program med temaer som spenner fra aktiv formidling for både barn og voksne til sosiale medier og strategisk kommunikasjon, samlingsutvikling, utstillinger og mye mer. Ta en nærmere titt på programmet som ligger til høyre på siden. 

Etter at møtets første dag er over vil det bli mulighet til fortsatt sosialt fellesskap og til å innta en bedre middag på Kjerringøy Bryggehotel.

Camp Bibliotekmøtet 2017

Spørreundersøkelsen etter Bibliotekmøtet i Nordland 2016 viste at deltagerne synes det er nyttig og artig å lære av hverandre, og at dette er noe det ønskes mer av. En del av de bibliotekansatte i Nordland var med på Bibliotekcamp 2015 i Tromsø som ble arrangert av Nordland fylkesbibliotek i samarbeid med Troms og Finnmark fylkesbibliotek, og nå prøver vi oss på en mini-camp-variant i Bodø.

En del av av Bibliotekmøtes andre dag skal vi altså jobbe etter unconference-modellen, og fokuset skal være på erfaring- og kompetansedeling og bibliotek- og tjenesteutvikling i Nordland.

Deltagerne skaper selv innholdet, og settes sammen etter ulike temaer, interesser og kompetanser i ulike grupper/verksteder. Er det noe du vil dele, eller diskutere med andre så er dette tiden og stedet. Du må gjerne allerede nå begynne å pønske ut temaer, egne prosjekter eller ideer du vil dele og diskutere med andre.

Vi tilpasser unconference-modellen litt  for å få mest mulig ut mini-campen, og temaer og agenda skal for det meste være klart på forhånd slik at vi kan bruke tiden på å snakke sammen i grupper, lære av, diskutere og kaste ball med hverandre. Mer informasjon kommer. 

PRAKTISK

 

Sted

Nytt av året er at begge møtedagene skal foregå på Tusenhjemmet Kultur og Kunnskapssenter i Bodø. Vi skal være i den store kultursalen Lofoten som  ligger i 2.etg med tilgang fra både heis og trapp.

Adressen er Prinsens gate 130, en kort spasertur fra Scandic Bodø. Se kart og rute her.   

Pris

Konferanseavgift inkl. lunsj: 300,- kr. per dag 

Treretters middag på Kjerringøy Bryggehotel inkl. transport t/r og ferje: 445,- kr per deltager 

Overnatting

Fylkesbiblioteket har reservert hotellrom (enkeltrom fra søndag 24/9 - til mandag 25/9 og/eller fra mandag 25/9 til tirsdag 26/9) på Scandic Bodø for de som har behov for det. Pris: 1390,- per natt inkl. frokost. 

Dette bestilles av deltagerne selv (ved bestilling oppgi nr: 46145213), og betales direkte til hotellet.

Kontaktinformasjon: Scandic Bodø, Sjøgata 23, 8006 Bodø. Telefonnummer: 75 54 70 00.

Vi gjør oppmerksom på at hotellet ikke sender faktura til enkeltdeltakere, og man må derfor selv legge ut for rommet på hotellet og få dette refundert av sin arbeidsgiver. 

Påmelding

Påmelding gjøres vis Nordland Fylkeskommune sine kurs og konferansesider. Link til høyre på siden. 

Har du spørsmål er det bare å kontakte Kari Gåskjønli eller Veronica Mørch på Nordland fylkesbibliotek. 

Fant du det du lette etter?