Bibliotekmøtet i Nordland 2019

Klikk for stort bilde Planleggingen av Bibliotekmøtet 2019 har begynt, så hold av datoene allerede nå!

Årets bibliotekkonferanse i Nordland går over tre dager, fra og med mandag 23. september til og med  onsdag 25. september.

Sted: Thon Hotel Nordlys, Moloveien 14, Bodø

Merk at mandag 23. september er en ren biblioteksjefdag hvor programmet er tilpasset biblioteksjefene i Nordland. Vi setter av tid til erfaringsutveksling og ordet fritt på slutten av dagen. 

Mandag kveld organiserer vi et felles måltid for både biblioteksjefer og andre tilreisende til møtet (fastboende er også velkomne!) på den indiske restauranten Great Gandhi. Det blir en 7-retters indisk buffet, med alt tilbehør.

Tirsdag 24. september blir en tradisjonell, aktuell og spennende konferansedag hvor alle bibliotekansatte i Nordland kan hente faglig påfyll og inspirasjon. Dagen avsluttes med felles utflukt til Saltstraumen, og festmiddag på steinaldervis. 

Onsdag 25. september starter dagen med Camp Bibliotekmøtet 2019. Mer informasjon om denne kommer. Etter lunsj rundes Bibliotekmøtet i Nordland 2019 av med faglig innhold og informasjon fra Nasjonalbiblioteket. Vi vil blant annet få høre om om fjernlån og medieflyt i Biblioteksøk.no. Vi vil også få vite mer om hvordan vi konkret skal bruke bibliotekutvikling.no fremover. 

Mer informasjon om påmelding og program kommer!

 

Praktisk informasjon om betaling og priser 

Hele konferansen vil foregå på Thon Hotel Nordlys i Bodø. Deltagerne betaler ingen konferanseavgift, men må dekke dagpakkeprisen som hotellet tar per deltager. Det er satt av enkeltrom til deltagere som ønsker overnatting, dette bestilles i påmeldingsskjemaet til konferansen. 

Fakturainformasjon:

Deltagere som bor på konferansehotellet vil få faktura tilsendt fra hotellet på overnatting og dagpakker. Hotellet sender samlet faktura ved flere deltagere fra samme bibliotek. 

Nordland fylkesbibliotek vil sende ut faktura til alle deltagerne for festmiddag tirsdag, samt for dagpakkene til de deltagerne som ikke bor på konferansehotellet. Vi sender samlet faktura for de som kommer fra samme bibliotek. 

Fakturaadresse: Vær nøye med å oppgi rett fakturaadresse, og få med all nødvendig informasjon. Vi videreformidler denne informasjonen til hotellet. 

Priser: 

Dagpakke: 620,- per person per dag (inkludert møterom, lunsj, kaffe/te, frukt og pauseservering). 

Enkeltrom inkl. frokost fra søndag til mandag:1145,-  (25 rom) 

Enkeltrom inkl. frokost fra mandag til tirsdag: 1395,- (50 rom) 

Enkeltrom inkl. frokost fra tirsdag til onsdag: 1495,- (50 rom) 

Festmiddag tirsdag kveld: 600,- per person. Inkluderer 2-retters middag (steinaldermat- og kulturopplevelse i gamme), en enhet drikke og transport tur/retur Saltstraumen. 

Felles middag mandag kveld: 320,- per person.  Inkluderer 5-7-retters buffet på Great Gandhi med alt tilbehør. Drikke kommer i tillegg og gjøres opp av den enkelte på stedet. 

Fant du det du lette etter?