Inspirasjonsdag for leseombud

Ellen Wisløff, kvinnen bak Ren Poesi - Klikk for stort bildeEllen Wisløff, kvinnen bak Ren Poesi

Vi ønsker nok en gang velkommen til inspirasjonsdag for leseombud og for bibliotekansatte som jobber med Bok til alle-arbeidet. Denne gangen kan du/dere velge mellom Svolvær 18. september og Mosjøen  19. september.

Vi på Nordland fylkesbibliotek setter stor pris på den fantastiske jobben leseombudene i Nordland gjør, og er glade for at vi nå kan si velkommen til en ny inspirasjonsdag. For at leseombudsordningen skal være vellykket så er samarbeid med det lokale biblioteket en stor fordel. Dermed er dette et tilbud som går både til deg som jobber i bibliotek med Bok til alle-arbeidet og til leseombudene.

Målet med inspirasjonsdagen er å motivere til videre innsats både for bibliotekansatte og de frivillige, samt å gi noen verktøy for å gjøre leseombudsjobben lettere.

Denne gangen har vi vært så heldige at Ellen Wisløff, kvinnen bak instagramkontoen Ren poesi, har takket ja til å komme til Nordland for å snakke om sin interesse for poesi. Ellen Wisløff har nesten 80 000 følgere på instagramkontoen sin, noe som har vakt oppsikt. Hun har også gitt ut flere diktsamlinger og de har alle blitt svært godt mottatt.

Leseombudsordningen er tuftet på frivillighet. På inspirasjonssamlingen vil du kunne høre andres erfaringer med frivillig arbeid. Vi har invitert folk fra Røde kors for å fortelle om sitt engasjement, og vi vil også sette av tid til at deltakerne på inspirasjonsdagen kan dele sine erfaringer.

Inspirasjonsdagen er gratis, og vi spanderer lunsj. Reisa til Svolvær eller Mosjøen må imidlertid dekkes lokalt.

Påmelding på mail til sishol@nfk.no innen 1. september 2017. 

Fant du det du lette etter?

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS

Aktuelle lenker og dokumenter