Kompetanseheving

Fylkesbiblioteket arrangerer ulike kurs, seminarer og konferanser gjennom hele året for bibliotekansatte i Nordland.

En oversikt over det som tilbys, samt et lite arkiv over tidligere kurs og møter finnes under menyen "Kurs og arrangementer" på våre nettsider. 

Klikk for stort bildeBibliotekmøtet i Nordland

Blant annet så arrangerer fylkesbiblioteket hvert år Bibliotekmøtet i Nordland. Dette er er en bibliotekfaglig konferanse som arrangeres hvert år, og som vanligvis går  over 2-3 dager. I løpet av disse dagene får man anledning til å høre om mange ulike og aktuelle tema som spenner fra litteraturformidling, ny teknologi, statlige føringer og lovverk, til nye prosjekter og aktiviteter i biblioteksektoren.

Hovedformålet med  med konferansen er faglig påfyll og sosialt samvær for de bibliotekansatte i Nordland. Man møter kolleger fra hele fylket, deler erfaringer og kunnskap, blir inspirert og tar med faglig påfyll tilbake til bibliotekhverdagen i fylket. Deltakere er hovedsakelig ansatte i folkebibliotek og videregående skolebibliotek, men vi inviterer også ansatte fra UH sektoren.

Nettkurs via Bibliotekutvikling.no

Nå finner du e-læringsressurser på bibliotekutvikling.no. Du må være registrert med en bruker og logget inn for å få tilgang. Kursene finner du i menypunktet E-læring. Registrering på nettsiden er gratis, og i tillegg til e-læringsressurser, vil du kunne delta i faglige diskusjoner i forskjellige fagforum. Lenke til høyre/nederst på siden.

Kontakt oss gjerne!  

Det er hovedksakeig kompetansegruppa ved fylkesbiblioteket som arrangerer og planlegger kurs, seminarer og andre kompetansehevende tiltak. Kontakt oss gjerne hvis du har innspill, ønsker og forslag til komptansehevende tiltak i fylket. 

Fant du det du lette etter?