Skrive- og dramaleir 2018

6.-11. august arrangerer vi Skrive- og dramaleir for ungdom mellom 14 og 17 år fra Nordland, Troms og Finnmark. Forfatter Jan Tore Noreng er skriveinstruktør og Anders Alterskjær er dramainstruktør. Stedet er Vatnlia leirskole i Bodø kommune. 

 

Jan Tore Noreng er i utgangspunktet utdannet som lærer, men arbeider nå som fulltids forfatter. Det har blitt elleve utgivelser for barn og unge siden han debuterte- #alfahann vant UPrisen i 2016. Jan Tore bor og arbeider i det lille fiskeværet Mefjordvær på Senja. - Klikk for stort bildeJan Tore Noreng er i utgangspunktet utdannet som lærer, men arbeider nå som fulltids forfatter. Det har blitt elleve utgivelser for barn og unge siden han debuterte- #alfahann vant UPrisen i 2016. Jan Tore bor og arbeider i det lille fiskeværet Mefjordvær på Senja. Anders Alterskjær er utdannet teaterinstruktør ved Rose Bruford College i London, og har bak seg produksjoner under The National Theatre, Battersea Arts Centre og West Yorkshire Playhouse. Nå er han ansatt som sceneinstruktør i Scenekunst i Nordland, hvor han arbeider med lokale amatører innen scenekunst og musikk. - Klikk for stort bildeAnders Alterskjær er utdannet teaterinstruktør ved Rose Bruford College i London, og har bak seg produksjoner under The National Theatre, Battersea Arts Centre og West Yorkshire Playhouse. Nå er han ansatt som sceneinstruktør i Scenekunst i Nordland, hvor han arbeider med lokale amatører innen scenekunst og musikk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

programeksempel skrivedrama - Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#skrivedrama 

Nordland fylkesbibliotek har arrangert skrive- og dramaleir for ungdom i Nordland nesten hver sommer siden 1993.

Skrive- og dramaleiren er for både gutter og jenter  mellom 14 og 17 år som har lyst til å teste ut kreativ skriving eller skuespill og teatersport og dette er et unikt tilbud for de som har lyst til å tilbringe en uke i sommerferien sammen med andre skrive- og teaterglade fra hele Nord-Norge!

To ansatte fra fylkesbiblioteket er ansvarlig tilstede hele uka og syr sammen det praktiske, sammen med en forfatter som står for skrivekurs og en dramainstruktør som holder dramakurs. 

Vatnlia 2015 - Klikk for stort bilde

 

 

 

Fant du det du lette etter?