Skrive- og dramaleir 2019

Hver sommer  arrangerer vi Skrive- og dramaleir for ungdom mellom 14 og 17 år fra Nordland, Troms og Finnmark. Mer informasjon om skrive- og dramaleiren 2019 kommer. 

Forfatter Jan Tore Noreng var skriveinstruktør og Anders Alterskjær var dramainstruktør i 2018. Stedet var Vatnlia leirskole i Bodø kommune.  

Forfatter  - Klikk for stort bildeJan Tore Noreng er i utgangspunktet utdannet som lærer, men arbeider nå som fulltids forfatter. Det har blitt elleve utgivelser for barn og unge siden han debuterte- #alfahann vant UPrisen i 2016. Jan Tore bor og arbeider i det lille fiskeværet Mefjordvær på Senja. Dramainstruktør  - Klikk for stort bildeAnders Alterskjær er utdannet teaterinstruktør ved Rose Bruford College i London, og har bak seg produksjoner under The National Theatre, Battersea Arts Centre og West Yorkshire Playhouse. Nå er han ansatt som sceneinstruktør i Scenekunst i Nordland, hvor han arbeider med lokale amatører innen scenekunst og musikk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#skrivedrama 

Nordland fylkesbibliotek har arrangert skrive- og dramaleir for ungdom i Nordland nesten hver sommer siden 1993.

Skrive- og dramaleiren er for både gutter og jenter  mellom 14 og 17 år som har lyst til å teste ut kreativ skriving eller skuespill og teatersport og dette er et unikt tilbud for de som har lyst til å tilbringe en uke i sommerferien sammen med andre skrive- og teaterglade fra hele Nord-Norge!

To ansatte fra fylkesbiblioteket er ansvarlig tilstede hele uka og syr sammen det praktiske, sammen med en forfatter som står for skrivekurs og en dramainstruktør som holder dramakurs. 

Klikk for stort bilde

 

 

 

Fant du det du lette etter?
Sekretær