#skrivedrama2019

Klikk for stort bilde

 

 

  • Liker du å skrive historier eller dikt?
  • Er skuespill noe du synes er gøy?
  • Vil du være sammen med likesinnede i en uke av sommerferien?
  • Liker du å dra på ferie uten foreldre?
  • Bor du i Nord-Norge?
  • Er du mellom 14 og 17 år?

Da må du melde du deg på årets skrive- og dramaleir for ungdom i Nord-Norge! Dyktige instruktører vil lære deg mer om kreativ skriving og det å spille teater. 

 

 

 

Årets skrive- og dramainstruktører

 

Magnus SørvigKlikk for stort bilde
bor i Bodø og er utdannet drama- og teaterpedagog. Han har erfaring som både utøver og instruktør, og sammen med Magnus vil deltagerne jobbe fra idé til forestilling i løpet av noen intense og artige dager.

 

 
Jan Tore Noreng Forfatter  - Klikk for stort bilde er i utgangspunktet utdannet som lærer, men arbeider nå som fulltids forfatter. Det har blitt elleve utgivelser for barn og unge siden han debuterte.#alfahann vant UPrisen i 2016. Jan Tore bor og arbeider i det lille fiskeværet Mefjordvær på Senja.

 

 

Praktisk informasjon

Reisen til og fra leiren må du betale og ordne med selv. Vi kobler gjerne sammen de som bor i nærheten av hverandre for samordning av reise. Ved behov kan vi også gi tips om reisemåter.

I tillegg til forfatteren og sceneinstruktøren vil det være med to voksne fra fylkesbiblioteket.

Deltakeravgiften er 1.200,- og inkluderer mat, overnatting, aktiviteter samt skrive- og dramaleksjonene.

Påmeldingsfristen er 3. juni. Det er plass til 20 deltakere, og de som får plass vil få beskjed innen 6. juni. Påmeldingskjema finner du til høyre/nederst her på siden. Ta kontakt med Anita Mathisen for spørsmål, hun kan også nås på mobilnummer 90052534. 

 

#skrivedrama 

Nordland fylkesbibliotek har arrangert skrive- og dramaleir for ungdom i Nordland nesten hver sommer siden 1993.

Skrive- og dramaleiren er for både gutter og jenter  mellom 14 og 17 år som har lyst til å teste ut kreativ skriving eller skuespill og teatersport, og dette er et unikt tilbud for de som har lyst til å tilbringe en uke i sommerferien sammen med andre skrive- og teaterglade fra hele Nord-Norge!

To ansatte fra fylkesbiblioteket er ansvarlig tilstede hele uka og syr sammen det praktiske, sammen med en forfatter som står for skrivekurs og en dramainstruktør som holder dramakurs. 

Klikk for stort bilde

Sekretær