Bokåret 2019


Klikk for stort bilde

Lørdag 19. januar gikk startskuddet for Bokåret 2019, med nasjonal høytlesningsdag. Bokåret skal styrke leselyst og leseglede, skape entusiasme og trigge lesing gjennom arrangementer og prosjekter på biblioteket.

Nasjonalbiblioteket oppfordrer alle som har arrangementer i forbindelse med Bokåret – både tiltak som har fått tildelt midler og om det holdes andre bok- og lesetiltak – til å bruke logoen til Bokåret 2019, og logoene finner du på Nasjonelbiblioteket sider (lenke til høyre/nederst på siden). De oppfordrer også bibliotek som har laget facebookeventer til å legge til Bokåret 2019 som medarrangør.

Til høyre/nederst er kontaktinformasjonen til de som jobber med  Bokåret 2019 hos Nordland fylkesbibliotek. 

 

Prosjekter: 

Prosjektet LitteraTUR - hele Nordland leser -  fikk tildelt 800 000 i støtte fra Nasjonalbiblioteket. 25 av kommunene i fylket er med, og dette er en ressursside for deltagerbibliotekene. 

Fylkesbiblioteket oppfordrer alle bibliotek og lesere i Nordland til å vise frem og spre leseglede i Bokåret 2019 ved å dele bilder og tekst med hashtaggen #helenordlandleser på Instagram og andre sosiale medier. 

Rådgiver
Spesialbibliotekar
Spesialbibliotekar