Energismarte Bygg Konferansen

Klikk for stort bilde Hva er digitale bygg? Hvordan påvirkes bygg- og eiendomsnæringen av den digitale utviklingen? Hvordan realiseres energismarte og digitale bygg i samarbeid med entreprenører og leverandører?

Dette er temaer som blir diskutert på Energismarte Bygg Konferansen i Lillestrøm 12. og 13. februar 2019. Nordland fagskole, Elektro er tilstede, sammen med ca 180 andre deltakere.

Her er det innlegg av ambisiøse byggherrer som konkurrerer om å bygge de smarteste byggene. I tillegg holdes innlegg om rammebetingelser og virkemidler. Innledere fra Enova, Norwegian Green Building Council (NGBC) og Norsk vassdrags-og energidirektorat (NVE) deltar. Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) snakker om IT- og Cybersikkerhet: De tar for seg ansvaret som ligger hos leverandører og installatører når vi får flere digitale løsninger.  Flere konkrete eksempler på smarte og energieffektive bygg og løsninger blir presentert.

På dag to går man i dybden på energieffektivisering og nye energiløsninger som blant annet sol, lading og elbillading. I tillegg blir IEEs energikalkulator presentert.

Energismarte Bygg Konferansen arrangeres av Nelfo, IEE og Elektroforeningen.

Fant du det du lette etter?