Velkommen til Fagskolemøte Elektro

Klikk for stort bilde Den 24. april arrangerer Nordland fagskole, Elektro seminar om studieplaner og samarbeid for fagskoler med fordypning elkraft. Det skjer på Hotel Scandic Hell i Stjørdal 24. og 25. april 2019. 

Her kan du melde deg på seminaret: Påmelding Fagskolemøte

På dette seminaret starter vi nettverksbygging og samarbeid mellom fagskoler innen elektro, med tanke på å videreutvikle og kvalitetsforbedre utdanningen. Seminaret vil i stor grad være en møteplass, der vi jobber i grupper med sentrale utfordringer, bygger nettverk og starter utviklingsarbeid sammen.

Til innledning av arbeidet er vi så heldige at vi har fått fagskoleleder Roald Isaksen fra Nordland fagskole - maritime fag og studiested Bodin til å fortelle om det samarbeidet som har foregått i maritim fagskolesektor i flere år. Hvorfor samarbeider de? Hva har de fått til? NOKUT deltar også på seminaret innledningsvis.

Dette er et "omvendt" seminar. Med dette mener vi at det er viktig at deltakerne forbereder seg godt og konsentrerer seg om hvilke utfordringer og muligheter vi har som fagskoler innen elektro. 

Les mer: 

 
Fant du det du lette etter?