Studenter om skolen

Reiselivfagskolen byr på en spennende, variert og aktiv studiehverdag. Dette sier noen av våre studenter om skolehverdagen:

 

Ronja Annie Fredvang

Fra Harstad, resepsjonist og turoperatør 

Klikk for stort bilde

 

«Jeg følte at min bachelor i reiselivsledelse manglet en praktisk og yrkesrettet dimensjon. På reiselivfagskolen er fagene og teorien veldig relevant for arbeidslivet. I tillegg består studiet av varierte undervisningsformer som gjør at ingen dager er like og man gleder seg til å dra på skolen!» 

 

 

Rolf Oftedal

Fra Sandefjord, co-founder og daglig leder hos Arctic Coworking Lodge

Klikk for stort bilde

 

«Vi ville starte opp en reiselivsbedrift, og studiet ga oss et perfekt utgangspunkt og nettverk for å få gjennomført dette»

 

 

Jonas Blytt Polden

Fra Ramsund, bookingansvarlig på Tjeldsundbrua Kro og Hotell

Klikk for stort bilde

 

«Det beste med studiet er at det har destinasjonen som klasserom. Vi sitter ikke rett opp og ned i et klasserom hver dag og hører på en foreleser, men er aktivt ute blant bedrifter og ser hvordan reiselivsnæringen fungerer i praksis» 

 

 

Tord Olav Söderlund

Fra Lofoten, Guide hos XXLofoten

Klikk for stort bilde   

 

«Jeg har alltid drømt om å jobbe ute i naturen. På fagskolen hadde jeg praksis i opplevelsesbedriften XXLofoten og jeg var så heldig å få jobb der da jeg var ferdig. Nå har jeg drømmejobben og tar gjester med på opplevelser hver dag!»

 

 

 

 

Les mer om hvordan du søker på studiet her!

 

Klikk for stort bilde