Lofoten som klasserom

Reiselivsstudiet i Lofoten er lokalisert mellom majestetiske fjell, dype fjorder, midnattssol og nordlys. Med over tusen års tradisjon for det årlige lofotfisket, har Lofoten de siste årene etablert seg som en yndet destinasjon for reisende fra hele verden. Det er derfor et enestående område å studere reiseliv innenfor – med kortreiste reiselivs- og opplevelsesprodukter, dyktige og framoverlente reiselivsaktører, rå natur og yrende kulturliv. 

Klikk for stort bilde

Undervisningen finner sted i Svolvær. Svolvær er administrasjon- og kommunesenter i Vågan kommune og er en attraktiv base for lofotopplevelser. Studiehverdagen forsøker likevel å fange bredden av det mangfoldige opplevelsestilbudet i Lofoten – fra øst til vest, med sin fantastiske natur og rikholdige kulturhistorie tilknyttet bl.a. fiskeriene, vikingtida og kystkultur. 

Reiselivfagskolen er lokalisert i 3. etasje i Sentrumsgården, midt i Svolvær sentrum, med umiddelbar nærhet til både butikker, spise- og overnattingssteder, kino, kulturhus og mye mer.  

Med Lofoten som klasserom! 

Søk på studiet her

 

Les mer om Svolvær og Lofoten her: 

https://no.wikipedia.org/wiki/Svolv%C3%A6r 

http://svolvaer.net/ 

www.lofoten.info