Fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse, Ingelin Noresjø (KrF)

Idrett og fysisk aktivitet i Nordland får 61.206.000 når fylkesrådet nå har fordelt spillemidlene.

Fylkesråd for næring, Mona Fagerås

Fylkesrådet har bestemt å videreføre transportstøtteordningen, men at den ikke lenger skal omfatte bedrifter som produserer nærings- og nytelsesmidler, eksempelvis fiskeribedrifter.

Fra høyre Svein Eggesvik, Tom Cato Karlsen og ordfører i Brønnøysund Johnny Hanssen

- Vi har hatt et godt møte med statssekretær Tom Cato Karlsen (Frp) om FOT-rutene på Helgeland. Nå vil jeg ta et initiativ til et møte med Widerøe, for å diskutere hva som kan gjøres for å bedre flytilbudet.

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen

Nå skal det produseres tekniske kulturarbeidere ved Slipen Scene. – Vi utvikler den videregående skolen i Nordland, og lager et helt nytt studium som ikke finnes i dag, sier fylkesråd for utdanning, Hild Marit Olsen.

Grasberging (illustrasjonsfoto) 1

Fylkesrådet bevilger 760 000 kroner til prosjekt på Nesna som skal kvalifisere flyktninger til landbruket.

Hornstind

 

Verdens første plug-in hybridferje skal settes inn mellom Tjøtta og Forvik. Den er klargjort for å kunne bli hel-elektrisk.

IMG_2898 kopier

H.M. Dronning Sonja gjester KaviarFactory 15.juli i forbindelse med den offisielle markeringen av årets utstilling PAINTING OR NOT på KaviarFactory i Henningsvær.

minnesmerke

20.-23. juni var det 75 års minnemarkering av de første jugoslaviske fangene som kom til Nordland under andre verdenskrig. Med på markeringen var en stor delegasjon fra Serbia.

Fra møtet i KMD

Fikk gode råd om hvordan Nordlandsmodellen kan bli et nasjonalt pilotprosjekt for byutvikling i mindre byer og tettsteder.

Bildet er fra Selfors tannklinikk 1

Ansatte i den offentlige tannhelsetjenesten i Rana får ny og moderne tannklinikk.

Fant du det du lette etter?