NRK Nordland fylkesleksikon

Anbefalt radio - radio-mix til leksikon-lanseringen 6. januar 2011, av Billy Jacobsen:


BILDET i spilleren av Billy Jacobsen, som har hatt ansvaret for å utvikle NRK Nordland Fylkesleksikon fra starten av. Foto: Turid Kvitvik.
NRK Nordland fylkesleksikon er et multimedialt oppslagsverk på nett. (Du er midt i det nå - bruk menyene!).
NRK Nordland fylkesleksikon består av artikler, fotografier, lyd og video, og ble lansert 6. januar 2011.
 

-Vil glede mange

-Dette kommer til å glede mange, ikke bare nordlendinger. NRK sitter på et fantastisk materiale, som vi andre nå får god tilgang til.
Dette sa fylkesmann i Nordland, Hill-Marta Solberg, etter at hun selv hadde stått for den formelle åpningen av fylkesleksikonet.

Dokumenterer Nordland

-Målet med fylkesleksikon er å dokumentere Nordland fylke historisk og i samtid, og skal videreutvikles i årene som kommer, sa distriktsredaktør i NRK Nordland, Tone Kunst, under åpningsmarkeringen.

Mannen bak leksikon

Det er mangeårig reporter for NRK Nordland, Billy Jacobsen, som har hatt ansvaret for utviklingen av NRK Nordland Fylkesleksikon.
Han har også produsert radioversjonen av fylkesleksikon, som har vært et fast innslag i distriktssendingene siden januar 2011; og frem til september 2013.

Anbefalt fjernsyn - Trailer for fylkesleksikon på NRK Nordland 2011 av Kåre Riibe Ramskjell og Billy Jacobsen:Anbefalt fjernsyn - NRK Nordland lanserer sitt Fylkesleksikon januar 2011. Med fylkesmann Hill-Marta Solberg, leksikonutvikler Billy Jacobsen og reporter John-Inge Johansen:Anbefalte artikler

Nordland fylke
NRK Nordland