Leif Inge Larssen

 

Programingeniør, reporter og produsent i NRK, Leif Inge Larssen, er født i Bodø i 1951.
Han tok utdannelse som programingeniør ved NRK’s egen skole 1971-73.
Han jobbet som lydtekniker i NRK fjernsynet Oslo 1973-1979. Og hadde denne tiden alle slags oppgaver; fra fjernsynsteater til Erik Bye-show.

REPORTER: Leif Inge Larssen er spesialisert på lyd; etterhvert også tv-reporter. - Klikk for stort bildeREPORTER: Leif Inge Larssen er spesialisert på lyd; etterhvert også tv-reporter. (REPORTER: Leif Inge Larssen er spesialisert på lyd; etterhvert også tv-reporter.)

Musikk

Leif Inge Larssen jobbet i NRK Nordland fra 1979, som tekniker årene 1979-93, senere mer allsidig.
Han begynte etter hvert å lage egne musikk-programmer på radio, og var fra 1993 til 1999 NRK Nordlands første musikkprodusent. Frem til da kunne programlederne selv velge musikken til sine sendinger. Nå falt denne oppgaven på musikkprodusenten.
 

Opptak rundt i fylket

I tillegg gjorde musikkprodusenten opptak rundt om i Nordland; noe som ikke lengre er en prioritert oppgave for NRK Nordland.
 

Under polarhimmelen

Leif Inge Larssen har i alle år siden 1993 hatt delansvar for radioprogrammet som først het ”Musikkhjørnet”; og som siden 1996 har hatt navnet ”Musikk under polarhimmelen”.
 

Reporter og produsent

Larssen gikk i 1999 over til en allmenn redaksjonell stilling i NRK Nordland. Han har etterhvert jobbet mest med tv-innslag, og som produsent for NRK Nordlands tv-sendinger.
 

Anbefalte artikler:

NRK Nordland