Se hva andre gjør

Her kommer eksempler på initiativ og tiltak som allerede bidrar til prosjektet Bring oss i front!. La deg inspirere og ta initiativ på din avdeling, seksjon eller skole.

  1. Sosiale medier er i mange år brukt til markedsføring, informasjon og noe kundebehandling av samferdselsavdelingen. Her deler Morten sine tre beste tips med deg.
  2. 2. Her er et eksempel fra Bodin videregående skole og maritime fagskole, hvor folkene på IKT ved skolen har utviklet et system for informasjonsskjermer rundt om på skolen:

Gjennom de månedlige webinarene digitalt HR-forum, har et økende antall deltakere fått ny kunnskap og innsikt. Men å komme dit man er i dag, har krevd både eksperimentering og innspill fra publikum.

En uformell samtale over Skype med kaffe i koppen er en av flere nyskapende arenaer som får i gangen praten og kunnskapsutvekslingen.

Prosjektet Smartere transport Bodø har som mål å finne smarte løsninger som får flere til å reise kollektivt, gå eller sykle. 

I fylkeshusets arkiv pågår et stort arbeid med å digitalisere skjemaer. Det skaper bedre flyt i hverdagen for både ansatte og brukere.

Rådgiver Kjell-Håvard Solskinnsbakk Selnes, rådgiver ved utdanningsavdelingen Niels Ivar Nicolaysen og Vidar Sandstad v/IT-tjenesten har bidratt i utviklingen av en ny digital løsning for kontraktsignering for elev-PCer.

Nordland fylkeskommune er en av de første fylkene som prøver ut HR-chatbot. I den forbindelse skal Trude Fjærli Giskås dele erfaringer fra arbeidet på et nasjonalt fagseminar.

Dokumentasjonssenteret i Nordland fylkeskommune fikk Rødsildreprisen for å robotisere journalføring av utgående dokumenteet