Skriftlig eksamen er avlyst

Alle vårens skriftlige eksamener ved landets videregående skoler er avlyst. Dette opplyser Kunnskapsdepartementet i en pressemelding i dag, onsdag. Klikk for stort bilde   

Der heter det blant annet dette:

«I stedet for å bruke tid og ressurser på skriftlig eksamen denne våren, har regjeringen bestemt at skolene skal prioritere undervisning og god vurdering av standpunktkarakter. – Elevene vil få vitnemål selv om det ikke blir skriftlig eksamen i år, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V).»

Når det gjelder muntlig eksamen, er det ennå ikke fattet en beslutning, men dette vil bli gjort etter påske. Departementet jobber også for at privatister skal få gode løsninger.

Se hele pressemeldingen her

Våre siste nyheter om koronaviruset

Nyheter fra Reis Nordland

Fra lørdag morgen er de fleste bussjåførene i Nordland tatt ut i Streik. Dette får store konsekvenser for busstilbudet i det meste av Nordland. Les om hvilke områder dette gjelder.
Oppdaterte retningslinjer fra nasjonale myndigheter gir rom for oppmykning av smitteverntiltak. Fra mandag 8. juni åpnes det for å bruke alle setene på busser og hurtigbåter i Nordland.
Vi ber alle reisende forholde seg til de generelle nasjonale reiserådene, og følge rådene for å begrense smitten fra Korona-viruset.