Med Lofoten som klasserom

 

 

 

 

 


Lofoten reiselivfagskole har base mellom majestetiske fjell, dype fjorder, midnattssol og nordlys. Med over tusen års tradisjon for det årlige lofotfisket, har Lofoten de siste årene etablert seg som en yndet destinasjon for reisende fra hele verden. Det er derfor et unikt område å studere reiseliv innenfor – med kortreiste reiselivs- og opplevelsesprodukter, dyktige og framoverlente reiselivsaktører, rå natur og yrende kulturliv - i en spennende tid hvor det stakes ut en kurs for hvordan området skal utvikle seg videre i tida fremover. Lofoten reiselivfagskole har Lofoten som klasserom!

Undervisningen finner sted i Svolvær. Svolvær kalles ofte for Lofotens hovedstad, er administrasjon- og kommunesenter i Vågan og er sentrum for reiseliv- og opplevelsesnæringen i Lofoten. Området er kjent for sin fantastiske natur, men byr også på en rikholdig kulturhistorie tilknyttet bl.a. fiskeriene, vikingtida og kystkultur.

Byen har daglige anløp av Hurtigruten og daglig avgang med Hurtigbåt til Hamarøy, Steigen og Bodø. Svolvær lufthavn har daglige avganger til Bodø og Tromsø, samt flere ukentlige direkteavganger til Oslo. Fra Bodø og Tromsø er det korresponderende flyavganger til resten av landet, samt togavganger fra Bodø sørover. Evenes lufthavn ligger om lag 2 timer og 30 minutters kjøring unna Svolvær med bil.  

Lofoten reiselivfagskole er lokalisert i 3. etasje av Sentrumsgården, midt i Svolvær sentrum, med umiddelbar nærhet til både butikker, spise- og overnattingssteder, kino, kulturhus og mye mer. Skolen kan være behjelpelig med å finne hybel i nærområdet. 

Les mer om Svolvær og Lofoten her:

https://no.wikipedia.org/wiki/Svolv%C3%A6r

http://svolvaer.net/

www.lofoten.info

Kart til skolen

svolvær panorama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fant du det du lette etter?