Du er her:

Leie av lokaler

Vi leier ut flotte lokaler både til kurs og konferanse, og festlige anledninger. 

  

Valhall

Valhalls lyse og åpne lokale passer ideelt til større forsamlinger, med god plass til både bespisning og dans.Her finner man prosjektør, lerret, flippover, lydanlegg og mikrofon. Bygget har eget kjøkken. I tillegg er det mulighet for å leie ekstra grupperom.  

Værelset rommet opp til 72 personer.


Stabburet

Et intimt og hyggelig lokale hvor gammelt møter nytt. Ideelt for mindre kurs og konferanser, og hyggelige sammenkomster. Møte og konferanselokalet ligger på Stabburets andre etasje som har en kapasitet på opp til 26 personer. Her finner man også prosjektør, lerret, mikrofon og flippover. På Stabburets første etasje er det to værelser som gir mulighet for gruppearbeid. Det ene er innredet med langbenk og vedovn og det andre med en gammel, velbevart og herskapelig sittegruppe. Ideelt for hyggelige sammenkomster med venner, familie og kollega.

Stabburet rommer opp til 40 personer.

Valkyrien

"Klasserommet" i Valkyrien passer utmerket til mindre forsamlinger. Lokalet har tilgang på det samme utstyret som i våre øvrige lokaler: prosjektør, lerret, flippover, lydanlegg og mikrofon.

Klasserommet rommet opp til 26 personer. 

 

 


Borgen

Deltar du på kurs og konferanse er det her du får servert deilig hjemmelaget lunsj bufeet av lokale råvarer.

Lokalet som er utsmykket med litografier av den kjente kunstneren Kaare Espolin Johanson brukes også til servering av festmåltider

Lokalet har eget piano og rommer opp til 72 personer.