Hvem fortjener Næringsprisen og Nykomlingsprisen for kvinner 2018?

Klikk for stort bildeKom med forslag til kandidater!  

Frist 15.mars 2019

Nordland fylkeskommune ønsker å gi kvinnelige etablerere et løft.

Fylkeskommunen ønsker å medvirke til flere kvinnelige bedriftsetableringer ved å stimulere og belønne kvinner som satser på egne krefter og oppretter sin egen arbeidsplass og sin egen bedrift.

 

Næringsprisen og nykomlingsprisen for kvinner i Nordland

 

Næringsprisen for kvinner i Nordland er delt i to:

 

Næringsprisen går til kvinner som gjennom egen bedriftsetablering har utmerket seg som nyskapende, utradisjonelle og spenstige. Bedriftsetableringa må ha skapt en positiv vind på stedet, gjennom å være både miljømessig, samfunnsmessig og økonomisk god.

 

Nykomlingsprisen går til kvinner under 35 år, som har satset på lokalsamfunnet sitt ved å ha etablert bedrift på hjemplassen i løpet av de siste tre åra.

 

Prisene består av et kunstverk av en lokal kunstner og kr 30 000,-.

 

Fylkeskommunen nominerer kandidater til Næringsprisen og Nykomlingsprisen. Vinneren blir valgt av komité som er nedsatt av fylkestinget og består av representanter fra alle partiene. Prisen blir delt ut på fylkestinget i juni.

 

Send ditt forslag til Nordland fylkeskommune, Fylkeshuset, 8048 Bodø eller på e-post til post@nfk.no med kort informasjon om bedriften og en begrunnelse for hvorfor akkurat din kandidat bør få prisen. Fristen: 15. mars 2019.

Fant du det du lette etter?