Scene 8

 

ole petter knarvik.png - Klikk for stort bilde

Vi tilbyr nå eger kurs for lærere som har programfaget Sal og Scene.

Kursinnhold:

 

Sal og scene – læreplanens innhold – didaktisk tilnærming til faget – tips og råd
Hvordan samarbeide med lokalt kulturliv?
Teoretisk del, og en praktisk del som går på å bli kjent med utstyr i sceneteknikk
Nettverksdanning

Dialogmøte

Torsdag 23. mars DKS Nordland besøk fra Kulturtanken. Direktør Lin Marie Holvik og Ragnhild Bøhle hadde tatt turen for dialogmøte.  Intensjonen med dialogmøtet var å få kjennskap til hverandres driftsmodeller og skape felles forståelse for utfordringene framover.

absence_askeladden_AR2 redusert.jpg

Gjennom spektakulære akrobatiske krumspring og smittende energi formidler Absence norske folkeeventyr på en ny og spennende måte. Denne uken for elever i Nord-Salten.

 

 

Flyers workshop UKM 2017 2.jpg

 På 2017-versjonen av UKM i Nordland vil deltakerne få muligheten til å delta på ulike workshops. Workshopene blir på lørdag 1. april under UKM-helga.

 
kathrine schjem.jpg

 Fylkesrådet i Nordland har vedtatt å flytte UKM-fylkesmønstringa for 2018 til Saltdal kommune og Rognan.  Dette er en pilot for å teste mulighetene for at framtidige fylkesmønstringer i Nordland kan desentraliseres, og om fylkeskommunens strategi om at mønstringene i framtida skal få festivalpreg.

 Vi endrer på turnédistriktene i fylket.  Samtidig vil hvert turnédistrikt få en distriktsansvarlig.

UKM

 

Er du mellom 15-25 år og liker å arrangere? UKM Nordland gir ungdommer i Nordland mulighet for å være med i et arrangørteam som på sikt skal jobbe med arrangement regionalt.

Samspill 2016 - konferanse bilde copy.jpg

Påfyllkonferanse for deg som jobber med kunst og kultur i skolen, i kommunen, med Ungdommens kulturmønstring, kulturskolen, eller andre kulturarenaer for barn og unge

Superwomen bilde.jpg

 

Thea Danielsen Fjørtoft er stuntkvinne og skuespiller. Hun er nå på turnè i Nordland regi av Den kulturelle skolesekken med sin forestilling "Superwoman"

Cirkus Granados bilde.png

 Cirkus Granados er en poetisk gjøglerforestilling med levende musikk, trylling, "dyrenumre" og verdens største såpebobler. I dypere forstand handler den om forholdet mellom to mennesker og deres avhengighet av hverandre. Cirkus Granados er en forestilling om et lite omreisende sirkus. Med hest og vogn har de reist fra by til by gjennom generasjoner og spilt over hele verden.

Fant du det du lette etter?
Nina Badendyck
Avdelingsleder Scene 8
Aktuelt
 
 

Kontaktinformasjon

Leder:
Nina Badendyck

 

Scene 8
Fylkeshuset
8048 Bodø

 

Fakturaadresse

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS