Ravi klar for turné i Salten!

Ravi høstet gode kritikker da han i sommer slapp to nye singler «Disaora» og Høi» og i høst er han klar for turné med Den kulturelle skolesekken i Nordland. Produsent Steinar Pleim Johansen er veldig glad for at Ivar Christian Johansen, som han egentlig heter, ønsker å turnere i Nordland og garanterer ungdommene et minnerikt møte med Ravi.   
 

Ravi på turne - Klikk for stort bildeRavi på turne

Hjemmelagd skriftspråk
Ivar kaller seg Ravi og kommer fra Tønsberg. Han har vært med i flere kjente band som Jaga Jazzist, Briskeby og Jessica Fletchers, men gitt ut de fleste platene som Ravi.
Ravi har vært på toppen av VG-lista som bestselgende plateartist, og er kanskje mest kjent får «Landeplager» som Utadæsjælåplevelse og Dødsøt.
«Landeplager» er for øvrig det vi kaller sanger som blir spilt overalt, og som inneholder melodier som klistrer seg til hjernen, så da var det ikke tilfeldig at Ravi ble programleder for NRK sitt program «Landeplage»

Ravi er kjent for å ha folkelige tekster som man kjenner seg igjen i og skriver låtene sine på sitt eget skriftspråk, ravisk, hvor man skriver akkurat sånn ting uttales, og alle stumme bokstaver og dobbeltkonsonanter fjernes. Han har til og med fått en språkpris for sitt hjemmelagde språk!

Jør dere klare får en utaderesjælopplevelse!


«Små steder – store opplevelser»
Den kulturelle skolesekken i Nordland har som slagord «små steder – store opplevelser»
DKS Nordland produserer og organiserer kunst og kulturproduksjoner for ca. 40 000 elever hvert år, og besøker skoler i en hver krik og krok i hele det langstrakte fylket. Inn i fjorder, opp i fjellbygder, ut med helikopter til øyer ytterst i havgapet til skoler midt i byen. Dette gjør DKS Nordland til fylkets største ikke-kommersielle kultur og kunst-distributør.
Uavhengig av distriktspolitikk og skolenedleggelser, har alle elever krav på opplevelser igjennom kunst og kultur fra den nasjonale organisasjonen Kulturtanken- Den kulturelle skolesekken Norge.

Det har lenge vært kjent at turnélivet i de nordligste fylkene er noe for seg selv, og etter fergeturer, hurtigbåter i forblåste hjørner av fylket blir ikke konsertopplevelsen noe dårligere, tvert om!

Kommunene som kan vente seg Ravi på besøk er: Gildeskål, Meløy, Rødøy, Værøy, Røst, Beiarn, Saltdal
Turnérute: https://2.ksys.no/turne/1056071-a

Fant du det du lette etter?