ulven

Sceneinstruktøren i Ytre Helgeland, Kari R. Nilsen, har regi på denne forestillinga som også inngår som èn av våre forestillinger som vi markerer ekstra i forbindelse med vårt 30-års jubileum.

001

Vi minner om søknadsfrist for vårsesong 2019.

revybilde

I 2018 er det hele ni revyfestivaler rundt omkring i landet vårt. Da samles revyfolk fra fjern og nær for å vise publikum det beste de har å by på. 

 

le

1.juni er søknadsfrist for høstsesongen 2018. Send gjerne søknad allerede nå!

tom-stian lenningsvik.jpg

Tom-Stian Lenningsvik har takket ja til å bli ny sceneinstruktør i Vesterålen. 

Syndens Vaskeri

 «Syndens vaskeri» er et nyskrevet stykke med URPREMIERE i Kulturbadet 8. mars 2017 kl. 1830 og forestilling 10. mars kl. 1900. Stykket er basert på virkelige hendelser om de såkalte falne kvinner i det katolske Irland. Disse kvinnene ble plassert på Magdalenevaskerier av sine egne familier. Årsaker kunne være å flørte, få et barn utenfor ekteskap, å bli voldtatt eller misbrukt. For mange kvinner ble dette stedet de levde resten av livet som slaver. Det siste Magdalenevaskeriet stengte i 1996. Dette er vår nære fortid og en viktig historie fra virkeligheten. Premieren 8. mars er et samarbeid med Sandnessjøen Soroptimistforening og kvinnegruppa HALDis for å markere kvinnedagen.

logo NOSO.png

Fra tid til annen arbeider våre sceneinstruktører med konserter produsert av Nordnorsk opera og symfoniorkester (NOSO). Denne gang har sceneinstruktør Anders Alterskjær lagt opp til at du vil få oppleve aristokratiets høyborg, så vel som de mørkeste kroker i det dyriske sinn. 

Fra 1.januar 2010 ble Eilertsen og Granados Teaterkompani engasjert som sceneinstruktører i Lofoten.

Høsten 2009 utlyste DUS - Den unge scenen dramatikk‐konkurranse for ungdom mellom 13 og 20 år, med frist 5. januar i år. Det kom inn utrolige 34 bidrag fra hele landet. Nå er 6 bidrag plukket ut for å gå til en finalerunde.

Det ble atter en gang suksess for Kulturskolen for AlLe med skrekk-musikalen Little shop of horror.

Fant du det du lette etter?