Ledig stilling som Sceneinstruktør i Vesterålen

Klikk for stort bilde 

Har du relevant scenekunstutdanning og/eller bred erfaring fra scenekunst og kunne tenke deg å arbeide i en spennende jobb som sceneinstruktør? Om svaret er ja, har du nå en unik sjanse til å søke en 100% fast stilling som sceneinstruktør i Vesterålen, der arbeidsoppgavene er knyttet opp mot regi og instruksjon av teaterlag, revygrupper, kor, barn og ungdom, og ellers alt som kan settes opp på en scene...

Vi ønsker at du kan begynne i jobben så snart som mulig etter nyttår, men vi er fleksible mht starttidspunkt om du er den rette.

Søknadsfrist: 12. januar 2020

Vil du vite mer - se her

For ytterligere info om stillingen, ring scenekunstleder Tor-Ove Karlsen 951 91 215

 

HAR DU SKRIVEKLØE, EN FORFATTER I MAGEN ELLER GANSKE ENKELT BARE LYST TIL Å SKRIVE EN SCENETEKST?

ALLE MELLOM 13 OG 20 ÅR ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL Å SENDE INN BIDRAG.

Sceneinstruktøren i Ytre Helgeland og Vega, Kari R. Nilsen, har regi på monologforestilling som har premiere på åpningen av Vega verdensarvsenter 13. juni, Hans majestet Kronprins Håkon Magnus vil sitte i publikum.

 

Vi minner om søknadsfrist for høstsesong 2019.

FRU CHARLOTTE (60) er avdelingsdirektør i utenriksdepartementets protokollavdelings besøksseksjon, og har overoppsyn med at alle offisielle besøk foregår etter en nøyaktig oppsatt kjøreplan og fastlagt etikette.

Swingende musikk, heftig dans og mye romantikk blir det å få oppleve i Fauske kino når den klassiske musikalen Grease settes opp.

Siste helga i mars samles bortimot 100 ungdommer for å spille teater på festivalen DEN UNGE SCENE

Sceneinstruktøren i Ytre Helgeland, Kari R. Nilsen, har regi på denne forestillinga som også inngår som èn av våre forestillinger som vi markerer ekstra i forbindelse med vårt 30-års jubileum.

I 2018 er det hele ni revyfestivaler rundt omkring i landet vårt. Da samles revyfolk fra fjern og nær for å vise publikum det beste de har å by på. 

 

1.juni er søknadsfrist for høstsesongen 2018. Send gjerne søknad allerede nå!