Grease - musikal på Fauske

Klikk for stort bilde Swingende musikk, heftig dans og mye romantikk blir det å få oppleve i Fauske kino når den klassiske musikalen Grease settes opp.

Siden i høst har 20 ungdommer fra Fauske øvd på replikker og sang - og fått danseinstruksjon. For nå skal musikalen "Grease" vises i Fauske kino - fredag 22. og lørdag 23. mars. Det vil svinge godt av forestillingen som er et samarbeid mellom kulturkontoret i Fauske kommune, Scenekunst i Nordland, ungdomsskoletrinnet  og Dans Fauske.  

- Det har vært hektisk, men også veldig givende og moro, sier leder for enhet kultur Ketil Hugaas som forteller at de nå er klare for å vise hva de har øvd på. Hugaas er også musikalsk ansvarlig for oppsetningen, og er leder for orkestesteret på sju musikere. Ungdommene som er med kommer fra Vestmyra ungdomsskole og Valnesfjord oppvekstsenter.

 

Regi: Scenekunst i Nordland v/Maja Zakariassen
Kostymeansvarlig: Heidi Zakariassen.
Scenografi: Martin Losvik.
Musikalsk ansvarlig: Ketil Hugaas.
Lysdesign: Scenekunst i Nordland v/Tor-Ove Karlsen
Lyd og teknisk ansv.: Bjørn Skoglund

Premiere fredag 22. mars - ei forestilling i Fauske kino. To forestillinger lørdag 23. mars.

charlotte-L2

FRU CHARLOTTE (60) er avdelingsdirektør i utenriksdepartementets protokollavdelings besøksseksjon, og har overoppsyn med at alle offisielle besøk foregår etter en nøyaktig oppsatt kjøreplan og fastlagt etikette.

DUS 2016

Siste helga i mars samles bortimot 100 ungdommer for å spille teater på festivalen DEN UNGE SCENE

ulven

Sceneinstruktøren i Ytre Helgeland, Kari R. Nilsen, har regi på denne forestillinga som også inngår som èn av våre forestillinger som vi markerer ekstra i forbindelse med vårt 30-års jubileum.

001

Vi minner om søknadsfrist for vårsesong 2019.

revybilde

I 2018 er det hele ni revyfestivaler rundt omkring i landet vårt. Da samles revyfolk fra fjern og nær for å vise publikum det beste de har å by på. 

 

le

1.juni er søknadsfrist for høstsesongen 2018. Send gjerne søknad allerede nå!

tom-stian lenningsvik.jpg

Tom-Stian Lenningsvik har takket ja til å bli ny sceneinstruktør i Vesterålen. 

Syndens Vaskeri

 «Syndens vaskeri» er et nyskrevet stykke med URPREMIERE i Kulturbadet 8. mars 2017 kl. 1830 og forestilling 10. mars kl. 1900. Stykket er basert på virkelige hendelser om de såkalte falne kvinner i det katolske Irland. Disse kvinnene ble plassert på Magdalenevaskerier av sine egne familier. Årsaker kunne være å flørte, få et barn utenfor ekteskap, å bli voldtatt eller misbrukt. For mange kvinner ble dette stedet de levde resten av livet som slaver. Det siste Magdalenevaskeriet stengte i 1996. Dette er vår nære fortid og en viktig historie fra virkeligheten. Premieren 8. mars er et samarbeid med Sandnessjøen Soroptimistforening og kvinnegruppa HALDis for å markere kvinnedagen.

logo NOSO.png

Fra tid til annen arbeider våre sceneinstruktører med konserter produsert av Nordnorsk opera og symfoniorkester (NOSO). Denne gang har sceneinstruktør Anders Alterskjær lagt opp til at du vil få oppleve aristokratiets høyborg, så vel som de mørkeste kroker i det dyriske sinn. 

Fra 1.januar 2010 ble Eilertsen og Granados Teaterkompani engasjert som sceneinstruktører i Lofoten.

Fant du det du lette etter?