Skremmende suksess

Det ble atter en gang suksess for Kulturskolen for AlLe med skrekk-musikalen Little shop of horror.

    Scenekunst i Nordland overvar premieren i stamneshallen 11.september, sammen med ca 300 publikummere som hadde løst billett.
    Sceneinstruktør i Ytre helgeland, Mari Moe Krysinska, har hatt regi på musikalen som ble fremført av kulturskolens dyktige elever - ca 200 personer har vært involvert i prosjektet og beviste til fulle at kulturskolen kan levere!

(fra pressemeldingen): Årets regionale storprosjekt er en horrorkomedie der et bredt følelsesspekter blir satt i sving. Her er det duket for kjærlighet, intriger, blod og gørr.

Bydelen vi befinner oss i er et nitrist høl der ungdommen "ikke kan bli til noen verdens ting". Jobber er en sjeldenhet. Fattigdom og håpløshet preger innbyggerne. Stykkets helt "Seymour" er en uskyldig og usikker fyr som aldri har noe særlig hell hverken med damer eller noe annet. Hans eneste trøst er planter og blomster.

En dag dukker det opp en mystisk plante som forandrer livet til både Seymour og de rundt ham. Plutselig har han muligheten til å oppleve rikdom, berømmelse og kjærlighet. Men prisen han må betale for dette er svært høy. Skal han velge å slå til?

I år har vi igjen med oss en hel drøss med lokale talenter på scenen, i orkesteret, band og kor. I spissen for ensemblet som i mange måneder har jobbet knallhardt for å få til en knallgod forestilling, står de unge talentene Adrian Valan og Oda Homvik Bredvold. I tillegg har vi vært så heldige å fått med en profesjonell musiker som planten; selveste Arnt Fredrik "Big Foot" Hansen, samt en profesjonell musikalartist; Jens Petter Olsen. Han spiller stykkets psykopatiske tannlege. Jens Petter kommer rett fra store produksjoner i Berlin og Oslo, til oss i Helgeland!

Se poster (PDF, 11 MB)

Les mer om hva avisen skriver: Helgeland arbeiderblad