Ulven - premiere på musikal i Sandnessjøen 16.februar

Klikk for stort bildeSceneinstruktøren i Ytre Helgeland, Kari R. Nilsen, har regi på denne forestillinga som også inngår som èn av våre forestillinger som vi markerer ekstra i forbindelse med vårt 30-års jubileum.

Om forestillinga:
Hun er tam og alenemor til tre. Hun lengter etter spenning, lengter etter villskap og rock’n’roll. Han er vill, men savner kjærlighet.

Hun er ei geit, han er en ulv, og de to motsetningene møtes og forelsker seg i hverandre. Men ulven føler seg forrådt og sviktet, fordi geitas killinger stadig kommer imellom dem. Han planlegger derfor å kidnappe og ete dem så han kan få geita for seg selv.

Stykket bygger på Brødrene Grimms eventyr «Ulven og de syv geitekillingene» og inneholder alt man kan ønske seg av et ekte eventyr: skrekkblandet fryd, spenning, humor og ikke minst fengende musikk.

Nationaltheatret i Oslo satte opp musikalen i 2011 og 2018 med stor suksess, og nå får vi muligheten til å oppleve denne forrykende familiemusikalen på Kulturbadet i Sandnessjøen!

Det er elever og lærere ved kulturskolen for AlLe, samt innleide profesjonelle, som vi får se på scenen i Kulturbadet kulturhus. forestillingen spilles også søndag.

Klikk for stort bilde