Cookie Consent by TermsFeed Fv. 17 Straumdaltunnelen - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Fv. 17 Straumdaltunnelen

Større vedlikeholdsprosjekt gjennom 2021.

I Straumdaltunnelen er det problem med is og fukt. Nå skiftes vann- og frostsikringen slik at tunnelen blir tørrere. Dette er et omfattende arbeid. Arbeidene startet høsten 2020, og fortsetter gjennom 2021. I tunnelen skal det også gjøres annet vedlikehold som blant annet bergsikring og elektroarbeider. 

Straumdaltunnelen er 3,2 km lang og åpnet for trafikk i 1992.  

Status medio oktober 2021

Betongarbeidene i tunnelen avsluttes i løpet av uke 42. Etter nedrigging, og noen forarbeider til elektrojobben senere i vinter, vil det bli lettelser for trafikken – følg med på 175.no.

Tidsrom for elektroarbeidene er ikke satt, men vi oppdaterer denne siden om varighet og hvordan det blir med stenge- og kolonnetider. 

Stengt i perioder

Inne i tunnelen har vi maskiner, utstyr og folk i vegbanen, så vi er nødt til å begrense trafikken forbi. Det blir stengt i perioder, og trafikken må uansett følge ledebil. 

Se trafikkmeldinger/ruteplanlegger på 175.no  

Det er Implenia som utfører jobben på vegne av Nordland fylkeskommune.