SALT ble "Årets gründerkvinner"

 Klikk for stort bildeKriss Rokkan Iversen og Kjersti Eline Tønnesen Bush i SALT Lofoten

Kriss og Kjersti - Gratulerer!

- Det er med største ærbødighet jeg vil gratulere de modige og dyktige damene som står bak bedriften, sier en meget fornøyd fylkesråd for næring, Arve Knutsen (KrF).

Innovasjon Norge utroper Kriss Rokkan Iversen og Kjersti Eline Tønnesen Bush i SALT Lofoten til Årets gründerkvinner 2014. Prisen ble utdelt av næringsminister Monica Meland i Oslo i dag. Nordlendingene ble kåret til best av totalt seks sterke finalister fra hele landet.

 

- Dere er blant de fremste rollemodellene vi har for framtiden. Årets gründerkvinner i Norge, sier en glad Knutsen.

- SALT er en spenstig gründerbedrift fra Lofoten. SALT jobber for bedre kunnskap om kysten vår. SALT går foran som meget gode eksempler på hvordan bedrifter som vil utvikle seg i Nordland kan bli relevante på et nasjonalt nivå, fortsetter han.

 

- Det krever også et stort personlig engasjement og drivkraft. Dette har både Kriss Rokkan Iversen og Kjersti Eline Tønnessen Bush. Jeg håper de fortsetter å utvikle sin bedrift i Svolvær og skaper nye kunnskapsarbeidsplasser for regionen. De har allerede ansatt mange dyktige medarbeidere, og jeg håper det blir flere! Og igjen Gratulerer, avslutter Knutsen.