Er du permittert eller ledig?: Nå kan du få gjort ferdig videregående opplæring!

Klikk for stort bilde Pixabay Har du gått i videregående opplæring og ikke fått vitnemål eller tatt fagbrev? Hvis du er blant de som i tillegg er permittert eller arbeidsledig så tilbyr Nordland fylkeskommune nå et undervisningstilbud som hjelper deg å få vitnemålet/fagbrevet komplett!

Tilbudet er rettet mot de som mangler fag for å bli ferdige med videregående opplæring. Kanskje du sluttet før du var ferdig med skolen eller læretiden – eller kanskje mangler du, eller strøk i ett eller flere fag, eller ikke fikk tatt fagprøven?

- Fylkesrådet har en visjon om at alle får fullført videregående opplæring. Vi har bruk for alle – også de som går noen omveier og bruker litt lengre tid. Så nå er det bare å ta kontakt med fylkeskommunen for alle som ønsker å gjøre ferdig videregående skole i kommende skoleår! sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Hild-Marit Olsen (Ap). Det er en gyllen anledning nå som vi ønsker å bruke til at flere nå får sitt vitnemål, fagbrev eller annet kompetansebevis på fullført videregående opplæring.

- Vi er tilført ekstra midler til dette, til sammen om lag 15 millioner kroner, fra Stortinget via Kompetanse Norge.

Det tilbys skole på heltid eller deltid, fjernundervisning, intensivundervisning og eksamenskurs.  Tilbudet vil bli gitt ut fra de ønsker som kommer inn.

For å delta må du fylle inn et enkelt registreringsskjema som ligger på hjemmesiden til Nordland fylkeskommune.

Trykk her for å komme til søknadsskjemaet.   

Utdanningsavdelingen vil kontakte deg i løpet av september og gi tilbakemelding på hvilke tilbud vi setter i gang.

Dette er et gratis tilbud!

Kontaktperson er seksjonsleder på utdanningsavdeligen Marit Helness, tel75 65 02 74, mob 993 29 099, epost: marhel@nfk.no