Elevavtale for PC i skolen

Til høyre kan du laste ned avtaleskjema for leie av bærbar datamaskin.
Avtaleskjema for leie av Mac og avtaleskjema for leie av PC er nå oppdater for skoleåret 2016/2017.

Avtaleskjema for leie av bærbar datamskin får du på skolen, eller du kan skrive det ut hjemme. Dette gjelder for vg1-elever, og avtaleskjemaet skal medbringes i forbindelse med skolestart. Det er viktig at avtalen er underskrevet av både elev og foresatte.

Merk at avtaleskjema for leie av Mac kun gjelder elever ved utvalgte studeprogram ved følgende skoler: Aust-Lofoten vgs, Bodin vgs, Hadsel vgs, Narvik vgs, Polarsirkelen vgs, Brønnøysund vgs og Mosjøen vgs. 
 
Formålet med avtalen er å formalisere leieforholdet mellom Nordland fylkeskommune og eleven. Leieforholdet skal sikre at eleven har datamaskin og programvare som ivaretar opplæringen i forhold til digital kompetanse. Ansvaret for at datamaskin og programvare til enhver tid er operativt tillegges fylkeskommunen ved at IKT-personell ved skolene ivaretar førsteledds brukerstøtte og ved at det gjennom leverandøravtale sikres høy oppetid for elevenes datamaskiner.

Det er verd å merke seg at fakturering av elevdatamaskiner vil skje direkte mot foresatte. (Gjelder for elever under 18 år som begynner på Vg1 fra og med skoleåret 2013/2014.)

Publisert av Niels Ivar Nicolaysen. Sist endret 28.06.2016
Fant du det du lette etter?