VERKTØY

I en digital verden full av muligheter, er riktige verktøy nøkkelen til å "hacke" suksessen. Enten er du en student som trenger å beregne de 5'erne og 6'erne du har fått, eller er du en nysgjerrig sjel som ønsker å utforske spennende statistikk. 

Her finner du nyttige verktøy;

2 blyanter skrått på gult bakgrunn - Klikk for stort bilde Joanna Kosinska
  1. Udir.no er et statlig organ i Norge som har ansvar for å utvikle og forvalte nasjonale retningslinjer, lærerplaner og ressurser for grunnskole- og videregående opplæring. Her får du omfattende info og veiledning. 
  2. Vilbli.no er din personlige matchmaker for utdanning og yrker. Det er en digital sjekkeapp, den hjelper deg med å finne den perfekte utdanningen og drømmejobben. Her kan du i tillegg ta en "liten" quiz på å finne hva som passer best til interessene dine. 
  3. Utdanning.no er nesten som Google, bare for utdanning og karrierevalg. Alt fra studieretninger, jobb, lønn, skoler og kurs finner du her. Gir deg det meste av informasjonen du trenger.
  4. Karakterkalkulator: For de øyeblikkene når du lurer på om innsatsen din på skolen er verdt det, eller om du bare burde bli en youtuber. 🤔
  5. Hkdir.no er din skattkiste av informasjon, statistikk og ressurser for høyere utdanning. Her finner du alt fra veiledning om søknadsprosessene til tips hvordan du forbedrer og overlever eksamenstiden.