OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

 

  Fyrinne Anne-Gry Jakobsen på Tranøy fyr er sivilingeniør i bioteknologi og tar fagbrevet i reiseliv i høst. Foto fortellfortell.no

 

 

Veiledning fra fylkeskommunen hjalp Guro Mari Bukkøy til agronomutdanning for voksne, og deretter bachelorutdanning fra Høgskulen for grøn utvikling. - Takket være veiledningen har jeg fått kompetansen jeg trenger for å jobbe med det jeg brenner for; bærekraftig matproduksjon i ei levende bygd.

 

Da Monica Espedal Bendiksen på Rognan fikk høre om at hun kunne dokumentere kunnskapene sine i et fagbrev, tok hun først fagbrev i salgsfaget. Nå er hun i gang med nytt fagbrev i kontor og administrasjon. Dette gjør henne svært attraktiv for arbeidsgiver.

 

 

 

 

 Etter at Mikael Antonsen og Bjørn Kildal i Halsa Bygg AS i Meløy videreutdannet seg til byggingeniører har bedriften blitt mer selvforsynt med ingeniørtjenester.
Foto: fortellfortell.no

 Med hjelp fra ORIN - Opplæringskontoret for rørleggerfaget i Nord, og Nordland fylkeskommune, fikk Ninja Ringøy Torrissen (til venstre) svennebrevet som rørlegger høsten 2021. Her sammen med rørleggermester og daglig leder Stig Mork i FLOW Svartisen VVS. Foto: fortellfortell.no

 

""

 Er rekruttering krevende?

…da kan etter- og videreutdanning av egne ansatte være en del av løsningen!


Prosjektet Kompetansepilot skal mobilisere til økt etter- og videreutdanning i arbeidslivet, og gjennom bransjemøter med arbeidslivet skal ordningen bidra til å få et bedre etter- og videreutdanningsmarked. Det gjelder fag- og yrkesopplæring, fagskolemoduler og korte og lange kurs i høyere utdanning. Men også kurs i de verktøyene vi bruker til daglig, som pusher holdbarheten til utdanningen vi en gang tok.

Kompetansepilot hjelper deg! Ta kontakt ved å sende en sms til 988 99 150 og prosjektleder John Howard Bottolfsen i region Salten eller send en epost til Tone Jakobsen( tj@kph.no) i region Helgeland.