Cookie Consent by TermsFeed Spesialisttannhelsetjenesten - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Utdanningsdirektoratet melder at elever får mulighet til annullering av eksamen

Utdanningsdirektoratet har kunngjort at elevene i videregående skole som ble berørt av innloggingsproblemene under eksamen i norsk hovedmål på mandag 22. mai 2023, får mulighet til å annullere eksamen. 

Hver skole informerer egne elever om hvordan dette praktisk skal gjøres.

Du er her:

Spesialisttannhelsetjenesten

Det er fire fylkeskommunale spesialisttannklinikker i Nordland. Disse er lokalisert i Bodø, Narvik, Mo i Rana og Sortland. Alle fire klinikkene har tannlegespesialist innen tannregulering. I tillegg er det tannlegespesialist innen rotbehandling og tannkjøttbehandling i Bodø.

Spesialisttannhelsetjenesten skal bistå fylkets allmentannhelsetjeneste, både i privat og offentlig sektor, med behandlinger som ansees mer kompliserte av allmentannhelsetjenesten selv, samt kjeveortopedisk behandling.

Nordland fylkeskommune ønsker å videreutvikle og fornye spesialisttannhelsetjenesten kontinuerlig for å tilby fylkets innbyggere og besøkende den beste faglige kompetansen som er tilgjengelig. 

Velkommen!

 

Bodø

Narvik

Rana

Sortland

Sandnessjøen