havnepromenade_en

Det jobbes veldig bra rundt om i fylket for å utvikle by- og regionsentrene.

Mona Fagerås, SV

Fylkesrådet bevilger 4 millioner kroner til utbygging av næringsarealet Storskjæret vest.

000447_Chris Craggs_www


90 søknader og en søknadssum på omlag 6,5 millioner kroner kom inn til fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse, Ingelin Noresjø (KrF).

Hild-Marit Olsen.jpg

Utdanningsråd Hild-Marit Olsen er svært fornøyd med den gode søkingen til lærerutdanningene i Nordland.

Geir Næstby 1

Geir Ludvig Næstby blir ny rektor ved Bodin videregående skole og maritime fagskole.Fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse Ingelin Noresjø har tildelt 1 000 000 til ulike tiltak innenfor visuell kunst. Midlene går til Artist in Residence-ordninger spredt utover hele fylket (AiR) og til arrangører av utstillinger.Fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse Ingelin Noresjø (KrF) har innvilget 1 837 000 til ulike kulturprosjekt- og arrangement rundt om i Nordland. Det kom inn 92 søknader med total søknadssum 8 995 000, og 47 søknader fikk innvilget tilskudd.

- Det har vært viktig for meg å sørge for et størst mulig mangfold og bredest spekter innenfor de ulike kreative sjangrer i hele fylket vårt sier Noresjø om fordelingen.

Neste søknadsfrist er 1.september.

""En ny samtale"  på Vega av Kain TapperDet er en stolt jubilant som inviterer til arrangementer både lokalt, nasjonalt og internasjonalt i jubileumsåret.

TurIIGildeskål kommune har signert en samarbeidsavtale med Nordland fylkeskommune om folkehelsearbeid. Det betyr at samtlige kommuner i fylket nå har formalisert et slikt samarbeid.

Jogger 1

Årets tilskuddsmidler til folkehelsetiltak er fordelt.

Fant du det du lette etter?