Nordland fylkeskommune gir millionstøtte til arbeidet for et VM i alpint i Nord-Norge.

Da samfunnskontrakten i år skulle fornyes, nektet NHO Nordland å være med. – På vegne av ungdommene i Nordland er jeg svært skuffet. Men ungdommen skal likevel garanteres læreplass, sier fylkesrådsleder Tomas Norvoll.

I går åpnet Sortland Museum utstillingen «SEABED» hvor barn og voksne blir invitert med på en reise ned i havdypet. 

 

 

 

 

Nordland fylkeskommune har lyst ut stillingen som kommunikasjonssjef, og har fått åtte søkere til stillingen.

 

 

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll gikk hardt ut mot forslaget fra Finansdepartementet som foreslår å øke momsen på reiseliv fra 12 til 23 prosent. –Et gryende reiseliv på Helgeland risikerer å utraderes før det er i gang, argumenterer Norvoll.

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) snakket om en gryende tillitskrise mellom sentrale strøk og Nord-Norge, da han møtte de styrende politikerne under Arendalsuka. – Men dette kan vi faktisk gjøre noe med, fastslår Norvoll.

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) åpnet Eid-festivalen som markerer at pilgrimstiden er over.

-  Dette er et spennende prosjekt som skal forsøke å gjøre reiselivet på små plasser mer konkurransedyktig, sier fylkesråd for næring Ingelin Noresjø (KrF). Næringsråden går inn med inntil 200 000 kr til prosjektet.

 

 

 

 

 

Vet du om noen som har gjort en solid innsats for kulturlivet i Nordland, og som fortjener heder og ære? Nå er tiden inne for å komme med forslag.

 

 

 

 

 

 

 

Fant du det du lette etter?