Vega

Allerede i 2013 gjorde Vega seg fortjent til tittelen «Bærekraftig reisemål i Norge». Nå satser de videre på innovative opplevelser som ivaretar både miljø, lokalt næringsliv og innbyggere.

Fylkesråd Aase Refsnes (SV)

Fylkesrådet i Nordland arbeider for å bli enda mer klimavennlig og ønsker nå å etablere et klimanettverk hvor det offentlige og private arbeider sammen for å redusere klimagassutslipp.

Fylkesrådet krever sikkerhetsbelter i alle nye bussanbud.

-Dette er et veldig synlig bevis på at Nordlands industribedrifter har en rolle som olje- og gassaktører, sier fylkesråd for næring, Ingelin Noresjø.

En av Europas viktigste transportkorridorer går til Narvik, og kapasiteten på Ofotbanen må økes i framover. Derfor vil fylkesrådsleder Tomas Norvoll ha Norrbotten og Luleå med på toget.

Brønnøysund videregående skole 1

En omlegging av telefonsystemet gjør at Brønnøysund videregående skole skifter telefonnummer fra mandag 22. oktober.

 

Saltdalselva

-Det er viktig at vi bruker vannkraftressursene i fylket vårt på riktig måte. Vi må se hele bildet. sier fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse Aase Refsnes (SV), og ber om innspill.

Pengene skal gjøre hverdagen til barn og unge i Nordland mer trafikksikker.

Engeløya i Steigen

Steigen kommune har i en årrekke jobbet for å få mobildekning på området på vestsiden av Engeløya. Nå blir det endelig en løsning.

Strandpromenaden på Fauske 1

Med byromseminaret på Fauske 17. og 18. oktober setter fylkeskommunen byutvikling på agendaen for niende år på rad, denne gangen i samarbeid med Fauske kommune og Fauske næringsforum.

 

Fant du det du lette etter?