Petter Dass-dagene 2018

Den 18. festivalen i rekken til ære for Nordlands store poet åpnet torsdag.

Svolværgeita

Vil du ta videregående skole kombinert med unike naturopplevelser? Friluftsfag ved Knut Hamsun videregående skole har ennå ledige skoleplasser

varaordfører Kurt Jenssen, Tore Jeremiassen (Trygg Trafikk) Christer Meland Andersen (Hadsel kommune) og samferdselsråd Svein Eggesvik

- Hadsel kommune har jobba bra og er nå godkjent som «Trafikksikker kommune». Med Hadsel er det 11 kommuner i Nordland som har dette stemplet.

Hild-Marit Olsen 1

Tallene for formidling av elever til læreplasser per 19. juni er oppmuntrende lesning, men det er store regionale forskjeller. Lengst vei å gå har Brønnøysund, Polarsirkelen og Mosjøen.

Feiret

Bodin videregående skoles nye sikkerhetssenter i Nyholmsundet ble åpnet denne uka.

 

Forvik

Snart blir det lettere for myke trafikanter å komme seg mellom Forvik ferjeleie og hurtigbåtkaia. 

Aase Refsnes (SV)

-Å avvente eventuelle endringer i vannforvaltningen er det eneste riktige å gjøre på dette tidspunkt. Vi har hele tiden sagt at dette må sees i sammenheng med den påbegynte regionreformen, og en omorganisering nå ville være å forskuttere denne prosessen, sier fylkesråd Aase Refsnes (SV).

Ingelin Noresjø _1.jpg

-Ytterligere vern av skog i Nordland er en trussel for viktige næringer og utvikling i distriktskommuner, påpeker fylkesråd for næring, Ingelin Noresjø (KrF).

Hanne Davidsen (Ordfører), Svein, Teknisk sjef Thomas Wirthgen og rektor Nesna skole Gøran Aas Albertsen

- Nesna kommune har jobba veldig bra for å bli godkjent som «Trafikksikker kommune». Det er nå ti kommuner i Nordland som har fått dette stemplet, og flere er på tur.

Samferdselsdepartementet har undersøkt om fylkestingets behandling av «Nytt samferdselskart» har vært lovlig og forsvarlig.

Fant du det du lette etter?