Fylkesråd Aase Refsnes (SV)

I går rapporterte NRK at mange klubber tar penger fra barnefotballen til A-laget. Dette gjelder også i Nordland, hvor 15 % av idrettsklubbene sier at deler av treningsavgiften til de mellom 7-16 år går til klubbens seniorlag.

 

Hurtigbåt Fleinvær

Påsken er høytid for ferie og lange reiser. Tidligere har mye av kollektivtrafikken stanset i påsken, men i år legger fylkeskommunen til rette for at du kan reise kollektivt både til og fra påskeferie-plassen din.

 

Ferjesambandene Horn – Andalsvåg og Vennesund – Holm kan starte med mer miljøvennlig drift på sine samband allerede fra neste år. Fylkestinget i Nordland har bevilget 74 millioner kroner til landanlegg forutsatt at Enova støtter prosjektet, og da kan disse ferjesambandene bli elektriske.

I dag lanseres nettstedet æemæ.no 

 

Fylkesråd for økonomi, Knut Petter Torgersen dobler sommerjobb-tilskuddet. Oda Regine Elvenes i Ungdommens fylkesråd mener dette er svært viktig.

Medlem i Ungdommens fylkesråd i Nordland, Bisma Aleem Baloch benyttet fylkestingets talestol til å sette fokus på hatprat, politikk og demokrati.

Aase Refsnes (SV)

Fylkestinget i Nordland har for andre gang fått presentert et klimaregnskap. - Vi må sørge for at også fylkeskommunen slipper ut minst mulig klimagasser. Da må vi vite hvor vi skal kutte, sier fylkesråd Aase Refsnes.

Illustrasjonsbilde

Fylkeskommunen skal bruke om lag 60 mill kroner i 2019 til reasfaltering av fylkesveger i Nordland (Foto: Susanne Forsland)

Inge Holm

Rektor ved Hadsel videregående skole, Inge Holm, er konstituert som assisterende utdanningssjef i Nordland fylkeskommune for perioden 1.8.19-31.7.2021. Bakgrunnen for konstitueringen er at nåværende assisterende utdanningssjef Merethe Schjem går over i midlertidig stilling som prosjektleder for fylkeskommunens omstillingsprosjekt Bring oss i front

Ingelin Noresjø

- Nå må oljeselskapene skjønne alvoret og holde hva de lover. Bygges det ikke en oljeterminal på land i Finnmark nå, så kommer det aldri til å skje.

Fant du det du lette etter?