Har bedriften din kunnskap om reiselivet som verdikjede i ditt område? Lofoten reiselivfagskole er landets eneste utdanning på fagskolenivå, og starter opp rett over nyåret.

 

Fylkesrådet fordeler til sammen 475 000 kroner til aktiviteter i Salten knyttet til den kulturelle spaserstokken.
 

Helgeland paradekorps, Mosjøen

Tunellen gjennom Toven ble åpnet med stor folkefest lørdag. 

I helga klippes snora for ny fylkeveg mellom ytre og indre Helgeland. – Det er et sprang inn i framtida for folk og næringsliv, sier fylkesråd for samferdsel Tove Mette Bjørkmo (Ap).

Flyruter og økonomisk/økologisk samarbeid i Barentsregionen, det var noen av temaene på møtet i Barents regionråd torsdag.

 

I dag undertegnet fylkesrådsleder Tomas Norvoll og guvernør i Arkhangelsk Igor Orlov en ny samarbeidsavtale mellom de to regionene.
 

- Vi ønsker å høre hva dere mener er viktig for Nordland i den kommende energimeldingen.

 

Logoen til Barents regionråd

Et 40-talls deltakere er med når Barents regionråd møtes i Bodø torsdag. 

 

Kriss og Kjersti - Gratulerer!

- Det er med største ærbødighet jeg vil gratulere de modige og dyktige damene som står bak bedriften, sier en meget fornøyd fylkesråd for næring, Arve Knutsen (KrF).

Jørdi Jacobsen og Torild Dahle Olsen

Jørdi Jacobsen og Torild Dahle Olsen har gjennom prosjektet "Du er god", lært elever og lærere om selve livet. På Rådgiverkonferansen 2014 fikk 150 rådgivere og veiledere en innføring i et fag som ikke finnes, men som burde vært obligatorisk.