Cookie Consent by TermsFeed Arbeidstrening med verdensmester i drifting Fredric Aasbø - Nordland fylkeskommune

OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Arbeidstrening med verdensmester i drifting Fredric Aasbø

To biler med mange mennesker bak på racerbane. Foto. - Klikk for stort bilde June Karine Pedersen

8 elever fra arbeidslivsgruppa på alternativ opplæring ved Bodø vgs. fikk være med da Nordvik Fagskole arrangerte lærlingesamling på Arctic Circel Raceway på Storforshei. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Siden 2018 har Nordvik invitert de om lag 50 lærlingene sine til to dager med fart, spenning og opplevelser sammen med Nordvik ambassadør, Fredric Aasbø. Og hvert år har de også invitert med elever fra Bodø videregående skole. 

I år var samlingen på Arctic Circle Raceway i Mo i Rana hvor også 30 elever fra VG2. Kjøretøy på Polarsirkelen videregående skole fikk delta. Dagen bydde både på møte og show med "The Norwegian hammer" Fredric Aasbø , prøvetur i de ulike bilene og ulike arbeidsoppgaver i PIT-området.

-I Nordvik er vi opptatt av å se muligheter og lage arenaer som både inkluderer og skaper arbeidstakere. Lærlingesamlingen er en slik arena, med fokus på veien fra elev til arbeidslivet, sier Christian Nordvik administrerende direktør i Nordvik AS. 

og fortsetter

-Vi tror på løsningen med å skape arbeidstakere gjennom inkluderende rekruttering. Det er et viktig konkurransefortrinn i forberedelsene mot morgendagens arbeidsliv. 

 

Se film film fra arrangementet i 2018

Se film fra arrangementet i 2019

Les mer om Nordvik fagskole